Jump to content



καρτα ηχου για htpc?


gio7

Recommended Posts

καλημερα....

Αποφασισα να χρησιμοποιησω το PC για να βλεπω ταινιες στην νεα lcd(37lc3r).Αφου κατεληξα στα προγραμματα για την αναπαραγωγη(μαλλον theαtertek,ffdshow,reclock),ψαχνομαι για τον ηχο.Τωρα εχω την onboard της ultra-d.Για τον ηχο θα χρησιμοποιησω ενα σετ technics με 5ηχεια(palio)που εχω,το οποιο εχει αποκωδικοποιητη dolby surround κ δεν διαθετει ψηφιακες εισοδους παρα μονο αναλογικες 5.1

Αν εχω καταλαβει καλα,χρειαζομαι μια καρτα ηχου που να κανει αποκωδικοποιηση dolby digital ή ακομα καλυτερα dts κ να τη συνδεω στις αναλογικες εισοδους του ηχοσυστηματος.

Εκτος αν υπαρχει περιπτωση,τα προαναφερθεντα προγραμματα που θα χρησιμοποιησω για αναπαραγωγη,να εχουν δυνατοτητα αποκωδικοποιησης dts,οποτε να χρησιμοποιησω την onboard.

Να τονισω οτι ο 5.1 ηχος για παιχνιδια δε με ενδιαφερει,που αν δεν κανω λαθος μονο με creative επιτυγχανεται.

Απο αυτα που διαβασα οι creative ειναι αρκετα επμορικες αλλα υπαρχουν κ πιο ποιοτικες.....

Περιμενω τις συμβουλες σας,καταρχην αν εχουν λογικη αυτα που λεω πιο πανω,καθως και προτασεις για καρτα.....:confused: :confused:

Ευχαριστω....

Link to comment
Share on other sites

απο τη στιγμη που θα παιξεις αναλογικα στα ηχεια τα οποια οπως επισης αναφερεις ειναι και παλιο σετ τεκνικς τοτε πιστευω οτι δεν θα δεις καποια τραγικη διαφορα ειτε παιξεις με onboard ειτε με καποια καλυτερη ξεχωριστη.

Link to comment
Share on other sites

κατα την ταπεινη μου αποψη,το παλιο δεν συνεπαγεται μουφα!!!!:D

μεχρι τωρα τα ειχα συνδεδεμενα με ενα standalone dvd player,με ενσωματωμενο decoder κ ημουν ευχαριστημενος.

δηλ.οι διαφορες που ολοι διαπιστωνουν στην ποιοτητα ηχου(αλλοι τεραστιες αλλοι πιο μικρες),συγκρινοντας Onboard k ξεχωριστη καρτα ηχου,αφορουν μονο στην ψηφιακη εξοδο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.