Jump to content



ACRONIS BUCKAP


sr10rs1416003261

Recommended Posts

βρε παιδια εδω και πολες μερες προσπαθω να παρω μπακαπ στον σκληρο δισκο που εχω το λειτουργικο και τα προγραματα με το ghost 2003 με σκοπο σε μελοντικο φορματ να μην το κανω μεσο bios αλλα μεσο του ghost αυτο που εχω καταφερει ειναι πεντε φορματ σε 5 προσπαθειες οσπου τα πειρα στη γκρανα και το ξαπωστειλα σε τοπο χλωερο εβαλα το acronis μπουταρει κανονικα και οταν ανοιγει το πλανο με τις επιλογες μου πεταει USB DEVICE NOT ACCEPTION NEW ADRRES ERROR 71 εκι τελειωνουν ολα. υπαρχει καποιος γνωστης του αθληματος? γιατι τα εχω φτυσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

αδερφε μου λες να φταιει αυτο γιατι μου γραφει οτι δεν βρησκει καποιο αρχειο μεσα στο σκληρο δισκο του ακρονις αν καταλαβα καλα.Αυτους τους αγγλους δε ντους χωνεψα ποτε!

Link to comment
Share on other sites

Οι δισκοι ειναι σατα2 και ο τροπος ειναι ο εξης. ανοιγω το προγραμα μου ζηταει να βαλω ενα cd αδειο στη σησκευη και αφου μου φτιαξει το cd εκινησης κανω επανεκινηση,bios πρωτη επιλογη boot μοναδα dvdr και ξεκιναει το μπουταρισμα κανονικα μετα ανοιγει το πλανο με τισ επιλογες και επιλεγω κλωνοπηοιση του δισκου c απο εκι και περα μου βγαζει τα λαθει που προαναφερθεικα ειμαι λιγο καινουργιος στο χωρο αυτο και αν εχω μαθει μερικα πραγματα τα εχω καταφερει διοτι επεσα στα πολυ βαθεια και με την δικη σας την βοηθεια ελπειζω και καλυτερα!

Link to comment
Share on other sites

Για δοκίμασε αυτό που λέει στο 2ο post.

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=41282

Επίσης, δοκίμασε αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω, να κλείσεις τα USB controllers από το bios και όταν τελειώσεις ενεργοποίησέ τα ξανά.

Link to comment
Share on other sites

διανα τα ιδια μου γραφει και μενα!

usb.c : USB device not accepting new address=2 (error=-71)

usb.c : USB device not accepting new address=3 (error=-71)

E000101F4: Acronis True Image has not found any hard disk drives. θα κλεισω τα USB controllers και θα δωκιμασω ξανα κατα τα αλλα οι πρωιγουμενες κινησεις μου ειναι σωστες κατι μου λεει οτι ναι αλλα η γνωμη ενος βετερανου εχει ποιο μεγαλη βαρυτητα!!

Link to comment
Share on other sites

Bάλε κάποιο acronis απο το 8 και μετά νομίζω βλεπει και τα usb.

προσοχή μολις το εγκαταστήσιεις μπορείς να κανεις image to c. Και το image να το γραψεις σε ξεχωριστό, δίσκο, partition η dvd (χωρίζοντας το σε κομμάτια αν είναι μεγάλο)

Για να κάνεις restore, πρέπει να έχεις φτιάξει acronis boot-disk (υπάρχει επιλογή και σε ρωτάει μολις το εγκαταστήσεις). Κάνεις boot με αυτό το cd, το οποίο είναι ενα μινι λειτουργικό και κανονικά εχει φορτώσει και τους drivers. (Δοκίμασε όταν φτιάχνεις το boot cd να έχεις συνδεδεμένο τον εξωτερικό σκληρό)

Αν δεν τον βλέπει πάλι κάνε restore από dvd ή άλλο partition.

Link to comment
Share on other sites

ΑΓΚΛΙΤΣ ΤΑΓΑΡ....ΤΥΡΙ. ΜΠΕ!!!!!! λοιπον βγαλε βαλε το GHOST του εμεινε χουσουρι!!! οι δισκοι υπαρχουν στο pc μονο σαν φαντασματα εχω κλεισει τα USB αλλα το ACRONIS δεν βλεπει τους δισκους. εχω την 7 εκδωση του προγραματος την δεκα την κατεβασα αλλα δεν μπορω να την ξεκλειδωσω. καμια ιδεα????????

Link to comment
Share on other sites

αποψε θα εχουμε οργωμα για s/n , crack για το 10 αφου το εχω κατεβασει το σεταπ,λες να εχει καμια σχεση αυτο που μου πεταει απο τη μερα που το εστεισα στη διαχηρ.συσκευων ?PCI device αλλο παλι αυτο δεν ξερω τι δεν βλεπει η αν του λιπει κανενας driver τα εχω ψαξει ολα καμια ιδεα??????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.