Jump to content



Αγορα tv tuner για 19αρα tft


Eskim42

Recommended Posts

Γεια χαρα παιδες.εχω την lg 1952tq και ενδιαφερομαι για την αγορα tv tuner,ΚΥΡΙΩς

usb.Υπαρχει καποιο tv tuner με αναλυση απιστευτη σαν κανονικης tv.σε ολη την οθονη,το οποιο να ειναι οικονομικα προσβασιμο?Εχω τσεκαρει απο το πλαισιο το avermedia tv box 7 (80eyro) και το avermedia tv box 9 (113eyro).Καταρχας αυτες οι καρτες εχουν αναλυση ιδια με τηλεορασης η οχι?(Αλλιως με συμφερει καλυτερα να παρω μια τηλεοραση κανονικη.)Και κατι αλλο,αξιζει η διαφορα των 33ευρω στο 7 και στο 9?Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Link to comment
Share on other sites

Καλώς μας βρήκες :D

Η ανάλυση στην οποία αναφέρεσαι δυστυχώς περιορίζεται από την οχι και τόσο καλή ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος στη χώρα μας (τουλάχιστον όσον αφορά την αναλογική, για την επίγεια ψηφιακή δε μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά από την άλλη δεν έχουμε και πληθώρα καναλιών σε αυτή την κατηγορία). Με άλλα λόγια, οτι tv-tuner και να αγοράσεις, αν βάλεις να δεις fullscreen τηλεόραση στην 19" TFT σου, θα φαίνεται κάπως...ψιλοχάλια. Οι (CRT) τηλεοράσεις έχουν μειωμένες αναλύσεις σε σχέση με τις οθόνες, και πολύ μεγαλύτερα εικονοστοιχεία (pixels), γι'αυτό και είναι εμφανής η διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών...

Από κεί και πέρα, διαφορές ποιότητας στα διάφορα tuners σαφώς και υπάρχουν.

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω θέματα :

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27569

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30645

Link to comment
Share on other sites

Ναι καταλαβαινω τι λες..Απλα απο μια αναζητηση μου ειδα καποια posts τα οποια μιλουν γιατι τις συγκεκριμενες καρτες τηλεορασεις τονιζουν το γεγονος του οτι οι συγκεκριμενες δειχνουν το ιδιο με μια τηλεοραση και ακομα εχουν και ποιο καλη ποιοτητα..Με αλλα λογια δεν συμφερει να παρω τηλεοραση crt

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω αυτή : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=816450

Καλή αλλά οχι τόσο καλή όσο μια απλή tv. Ο ψηφιακός δέκτης δουλεύει άψογα και γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την καρτούλα. Η οθόνη είναι αυτή της υπογραφής.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.