pontium Posted December 6, 2006 #1 Share Posted December 6, 2006 Γεια χαρά, Έχω δημιουργήσει το ίδιο thread και αλλού αλλά δεν βλέπω κινητικότητα Λοιπόν,ξέρετε άμα υπάρχει κάτι τέτοιο??Πήρα να βάλω στην Α1200 ένα dvd-rom/cdrw combo,είχα έναν αλλά δεν ταιριάζει.Το drive είναι το Quanta SBW-242C Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Posted December 6, 2006 #2 Share Posted December 6, 2006 Για laptop dvd-rom_to_ATA δεν γνωρίζω να σου πώ αν υπάρχει εντώ στο Ελλάντα.Ρίξε έναν γούγλη και ψάξε.Πάντως κάποια δοκιμή που είχα κάνει πριν λίγο καιρό με σκληρό δίσκο από laptop και ΑΤΑ αντάπτορα δούλευε μεν, αλλά μου έκανε απίστευτες παρεμβολές (χιόνια) στην κάρτα γραφικών...Τύλιξα τον αντάπτορα και το ide καλώδιο με αλουμινόχαρτο και ψιλολύθηκε το πρόβλημα αλλά όχι τελείως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Posted December 6, 2006 #3 Share Posted December 6, 2006 κατι τετοιο ψαχνεις ???http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/info_5417.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Posted December 6, 2006 #4 Share Posted December 6, 2006 Mini IDE to IDE converter Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Posted December 6, 2006 Author #5 Share Posted December 6, 2006 Έβγαλα και μια φώτο για να μην γίνει κανα λάθος.Ο αντάπτορας του play247 κάνει με αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Posted December 6, 2006 #6 Share Posted December 6, 2006 Πάρε τους ένα τηλέφωνο καλύτερα για να σου πούνε 100% αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Posted December 7, 2006 #7 Share Posted December 7, 2006 Αρχική απάντηση από Πριονέτο Mini IDE to IDE converter Μπάάά, δεν ψάχνει κάτι τέτοιο.Από την φωτό που επισυνάπτει ο pontium, ο συγκεκριμένος «προσαρμογέας» (πώς αλλιώς να τον πώ ??? ), χρησιμοποιείται για dvd,cd,floppy και είναι hot swap.Δηλαδή το σύστημα βλέπει τις συσκευές σαν usb devices και μπορείς να τις βάλεις, βγάλεις εύκολα. (μάλλον είναι usb devices) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.