Jump to content


Πρόβλημα με εικόνα οθόνης


George_K

Recommended Posts

Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με την οθόνη μου. Εδώ και κάποιο καιρό άκουγα κάποιους θορύβους από μέσα και τρεμόπαιζε η εικόνα (για δευτερόλεπτα, μετά έφτιαχνε). Χθες όταν την ανοιξα, η εικόνα παραμορφώθηκε και από τετράγωνη, απέκτησε κάποιες καμπύλες στα πλάγια.

Χαμηλώνοντας το refresh rate σε 70Hz η εικόνα γίνεται κανονική, αλλά σε πιο μεγάλο αλλοιώεται όπως περιέγραψα παραπάνω.

Τι μπορεί να φταίει?

Πώς μπορώ ν'ανεβάσω μια φωτογραφία για να κατάλαβετε ακριβώς τι εννοώ? Πατώντας %7Boption%7D μου βγάζει http://. Aυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχω άνεβασμένη την εικόνα στο internet?

Please help

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών στο μηχάνιμά σου ή μια άλλη οθόνη να μας πεις τι γίνεται ώστε να προσδιορίσουμε που είναι το πρόβλημα. Κάτι απο αυτά τα 2 φταίει. Και κάτι άλλο : CRT ή TFT οθόνη έχεις?

Υ.Γ.: Δες και αυτό : εισαγωγή εικόνας

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ... παίζει κάτι να τα έφτυσε και να μην σηκώνει πολλα Hz.... Δοκίμασες να φτιάξεις τα geometry settings από το OSD της οθόνης? Όταν αλλάζεις αναλύσεις / Hz σε CRT οθόνη, πρέπει να κανεισ διαφορετικές ρυθμίσεις, όμως αυτό που μου δείχνεις είναι υπερβολικό. Και πάλι ομως, μάλλον θα μπορείς να το φτιάξεις από το μενού της οθόνης σου. :)

Link to comment
Share on other sites

Όντως πείραξα το geometry της οθόνης και ως δια μαγείας φτιάχτηκε η εικόνα. Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ότι το χα κάνει αυτό και πιο πριν (με το που είδα το πρόβλημα), αλλά δεν έγινε τίποτα. Τι να πω? Ίσως είναι στα τελευταία της η οθόνη. Thanx anyway!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.