Jump to content



Πρόταση για Laptop


Wizard!

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Επειδή δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, τι μπορεί να πάρει κανείς μέχρι 1400 (μέχρι είπα :p)

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά θέλω να έχει αντοχή στο χρόνο και να μη χρειαστεί να το αλλάξω σε 2 χρόνια. Θα χρησιμοποιηθεί για δουλειά και όχι παιχνίδια, multimedia, κλπ.

Link to comment
Share on other sites

μιας και δεν ψαχνεις κατι με καλη vga θα σου προτεινα κατι τετοιο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=888702&tab=specs

17οθονη 2γιγα μνημη και 120 σκληρο και πολυ καλος επεξεργαστης....

Link to comment
Share on other sites

Ναι το είδα και φαίνεται πολύ καλό. Απλά ενδιαφέρομαι περισσότερο για το τι γίνεται μετά την αγορά. Κακώς δεν το διευκρίνισα πριν... :...:

Πολλοί λένε για τα Sony μαρκιά, γιατί αν πάθει κάτι, την πάτησες με το service.

’λλοι λένε τα ίδια για τα Fujitsu-Siemens.

’λλοι για τα HP.

Τελικά υπάρχει κάποια αξιόπιστη μάρκα? Δε με ενδιαφέρει αν είναι TurboX ή Multirama κλπ. Με ενδιαφέρει να κάνει τη δουλειά του και αν πάθει κάτι να μην ταλαιπωρηθώ.

Link to comment
Share on other sites

αρχικά έλεγα να σου πρτείνω καποιο TurboX αλλα είχαν ολα καλη vga , που δεν θα χρειαζούσουν , η είχαν 15οθονη που δεν θα σου την συνιστούσα γιατι οι 17αρες είναι ,για μένα , ειναι πιο ξεκουραστες......

και σου λέω TurboX γιατι το δικό μου επι ενα ολοκληρο επαιζε καθημερινα games, divxαριζε ταινιες και μεταφερόταν απο σπιτι σε σπιτι σε σακιδιο πλατης (καταλαβαινεις τι χτυπηματα ετρωγε κατα τη μεταφορα) και παρολα αυτα δεν καταλαβαινε τιποτα.....

σε καποια φαση φυσικά του έκαψα την vga .....αλλα αν σκεφτεις οτι η αντικασταση μιας χ800χτ με μια 7800 gtx μου στοιχισε μονο 130 (μιας και ηταν εκτος εγγυησης) και εγινε μεσα σε 3 μερες ,το plaisio για ακομα μια φορα επιβεβαιωσε την καλη του φημη

;)

Link to comment
Share on other sites

Για άλλη μια φορά έχω να πώ τα καλύτερα για το after sales support στα Dell φορητά που αγοράζουμε με το τσουβάλι στην δουλειά.

Και σαν ποιότητα το D620 είναι κόσμημα:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.