Jump to content


sandisk cruzer micro 1gb σε xp sp2 πρόβλημα


rasel

Recommended Posts

Μόλις πριν 2 μέρες πήρα το 'sandisk cruzer micro u3 usb flash drive 1gb', το σύνδεσα αλλά δε φαίνόταν στο 'Ο Υπολογιστής μου'. Από τα 'εργαλεία διαχείρησης - διαχείρηση Υπολογιστή - διαχείρηση δίσκων' του έδωσα γράμμα μονάδας δίσκου 'Η' και φάνηκε μια χαρά. Του έβγαλα τη δυνατότητα U3, το φορμάρισα και του φόρτωσα κάποια αρχεία και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που το αποσύνδεσα και το ξανασύνδεσα. Δε φαινόταν πάλι και από τη διαχείρηση δίσκων είχε χάσει το γράμμα 'Η' που του είχα δώσει και η μόνη δυνατότητα που μου δινόταν ήταν να του δώσω άλλο γράμμα πράγμα που φυσικά δεν έκανα. Έχοντάς το συνδεδεμένο, έκανα επανεκκίνηση και το έβλεπε κανονικά σαν 'Η' μέχρι που το αποσύνδεσα και το ξανασύνδεσα.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Link to comment
Share on other sites

Πριν από λίγο το δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή με xp sp2 και δούλεψε χωρίς πρόβλημα. Οπότε το πρόβλημα είναι με τον υπολογιστή μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει αφού μόλις χθες έκανα ξανά εγκατάσταση τα xp.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.