Jump to content



Πρόβλημα εκτύπωσης ζητά άμεση λύση...


Recommended Posts

Τη βοήθειά σας παρακαλώ! Έχω ένα εκνευριστικό πρόβλημα που δε λύνεται με τίποτα. 'Εχω στήσει έναι mini network στο σπίτι με ένα desktop pc και ένα laptop τα οποία συνδέονται μεταξύ τους και με το internet μέσω router (US Robotics 9108). Έχω συνδέσει στον router έναν εκτυπωτή hp 5940 για να έχω network printer ώστε να μπορώ να τυπώνω από το ένα μηχάνημα χωρίς να χρειάζεται να είναι ανοιχτό και το άλλο. Έχω φτιάξει τις ρυθμίσεις στον router και έχω εγκαταστήσει τους drivers του εκτυπωτή και στα δύο pc. Μέχρι εδώ καλά. Και τώρα αρχίζει η παράνοια....

Μπορώ να τυπώσω τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ WORD!!! Για να καταλάβετε την παράκρουση στην οποία έχω περιέλθει, τυπώνει κανονικά από τις υπόλοιπες εφαρμογές του office!!! Έχω κάνει αλλεπάλληλες εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις, αλλά δε γίνεται τίποτα. Δε μου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, απλά το word μουλαρώνει και στο τέλος αναγκάζομαι να το κλείνω. Κατέβασα όλα τα updates από τη microsoft, αλλά και πάλι τίποτα. Λοιπές πληροφορίες: win xp pro, office 2003, 3.4GHz, 1 Gbyte RAM - γενικά, δε νομίζω να μου λείπει κάτι στις προδιαγραφές...

Παρακαλώ βοηθήστε με πριν καταλάβει η γυναίκα μου ότι το laptop της δεν τυπώνει word!!! (η οργή της παντόφλας υπερβαίνει και αυτή του θεού...)

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τη λύση του openoffice, απλά επιμένω στο word γιατί η γυναίκα μου είναι technophobe και δεν τα πάει καλά με τις νέες εξελίξεις σε θέματα τεχνολογίας - μερικές φορές νομίζω ότι παντρεύτηκα ένα Amish girl...!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.