Jump to content



i got a problem!δεν μου βγαινουν τα windows


divya

Recommended Posts

έχω ένα lap top acer..έχει σπάσει η οθόνη και έχω συνδέσει το lap με μια εξωτερική οθόνη..πριν δυο μέρες έκανα ένα λάθος στα settings της ati radeon 9700 mobility και "εξαφάνισα"τα windows από την οθόνη! απλά μου βγαίνει το background xωρις να έχω καμία πρόσβαση σε windows!...μόνο δεξιό κλικ μπορώ να κάνω και να ανοίξω μερικά προγραμματα αλλά χωρίς να μπορώ να τα "τρέξω"...φαίνεται πως έχω μπει σε κάποιο είδους "mode" τις κάρτας γραφικών..φως στο τούνελ?

Link to comment
Share on other sites

εχμ σε παρομοια κατασταση φιλης, της το ειχα γυρισει σε safe mode, εκει επαιξε 'περιεργα' ... δοκιμασα μεσω αλλου υπολογιστη να υπολογισω τις κινησεις στα properties->settings και να αλλαξω την αναλυση. Εκανα restart μπηκα σε normal και ηταν οκ .... λιγο περιεργο αλλα επιασε :)

Link to comment
Share on other sites

Παιξε με τις ρυθμισεις τις καρτας γραφικων και θα τη βγάλης την ακρη!

Το εχω παθει και εγω παλιοτερα και μετα απο κανα 2 ωρες το εφτιαξα!

Αντε καλη τυχη!

Link to comment
Share on other sites

ότι και να κάνω δεν γίνεται τίποτε..ότι και να κάνω βγαίνει στην άλλη οθόνη η οποία είναι σπασμένη..μπήκα στο boot και κάνω εκινηση με cd-rom και ξανά εγκατάσταση τα windows..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.