Jump to content



Αγορες pc parts απο mediamarkt


cool11

Recommended Posts

Πολύ καλή διαρρύθμιση προιόντων ΠΑΡΑ πολλά προιόντα με αποτέλεσμα να μη υπάρχουν αρκετοί υπάλληλοι να σε εξυπηρετήσουν(από τεχνογνωσία ας το αφήσουμε καλύτερα).Οι τιμές είναι σχετικά καλές.

Link to comment
Share on other sites

Κανονικα ειναι οτι κυκλοφορει στην αγορα CooL11 αλλα θα συμφωνησω με τον halismi περι τεχνογνωσιας ...Δυσκολα θα πετυχεις καποιον εκει μεσα να ξερει ΤΟ κατι παραπανω ετσι ωστε να σε κοθηγησει στην σωστη επιλογη...

:OT: Το Mediamarkt παντως μεσα σε ενα χρονο και κατι εχει μονοπωλήσει..απο εκει που περσυ ειχε ενα καταστημα στη Κηφησιας πλεον αν δεν κανω λαθος εχει φτασει τα 4..Διολου ασχημα ehh??

Link to comment
Share on other sites

Πήγα πριν λίγες μέρες στο κατάστημα που είναι Λ.Αθηνών και Θηβών, και από ότι είδα, αν εξαιρέσεις τις οθόνες, είχε μικρή ποικιλία στα υπόλοιπα...και αν δεν κάνω λάθος, δεν είχε ούτε επεξεργαστές, ούτε δίσκους...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.