Jump to content


Best gaming headset?


unstoppable

Recommended Posts

Για προτεινετε κανενα καλο σετ ακουστικων με μικροφωνο κυριως για gaming. Σε λογικα επιπεδα κοστους παντα (εως 50-60Ε εκτος και αν υπαρχει κατι πολυ καλυτερο μεχρι 100).

Link to comment
Share on other sites

Ριξε μια ματια σε αυτα

Τα εχω εδω και κανα διμηνο και ειναι πολυ καλα...

Θετικα: Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,ξεκουραστα ακομα και μετα απο ωρες gaming,

πολυ καλη αναπαρασταση surround ηχου (ειδικα σε fps), αποσπωμενο μικροφωνο

Αρνητικα: Τσιμπημενη τιμη,θα προτιμουσα λιγο πιο δυνατα τα μπασα...

Εναλλακτικα ριξε μια ματια σε αυτα

Aλλα δεν νομιζω να εχουν mic ...

Link to comment
Share on other sites

Μιας τον τελευταίο καιρό ζω στον κόσμο των pro gamers στο counter strike 1.6

Μέσα από συζητήσεις αλλά και το τι έχει ο καθένας(Ελλάδα και εξωτερικό) τα καλυτέρα μοντέλα είναι έως έξεις(όλα είναι πάντα usb)

1)plantronics pro 1 dsp-500

http://www.plantronics.com/europe_union/en_GB/gaming/products/pro1/index.jhtml

2)sennheiser pc 165

http://www.sennheisercommunications.com/eprise/main/SennheiserCommunications/com/Products/CNT05_Pro-Gaming?ProductId=PC165

3)ltb usb true 5.1 headphones

http://www.ltbaudio.com/ltb-usb-m.html

4)icemat Siberia gaming headset usb

http://www.icemat.com/products/icematsiberia/icemat_siberia_usb_headset

5)stelseries sound 5h v2 usb

http://www.steelseries.com/products/steel_sound/steelsound_5h_v2_usb/information

6) razer barracuda

http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Audio/Razer-Barracuda-HP1-Gaming-Headphones/

αυτά από εμένα

εγώ πάντως έχω τα plantronics Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Link to comment
Share on other sites

Τα SteelSeries 5h v2 χωρις την usb soundcard(που αποσο ξερω ειναι μετρια προς κακη) ειναι πολυ καλη επιλογη, στα ιδια λεφτα μπορεις να βρεις και τα everglide s-500 τα οποια τα εχω απτο καλοκαιρι και στο θεμα του positional audio με εχουν καλυψει αρκετα, λιγο στην μουσικη χανουν επειδη ολα ακουγονται λιγο "επιπεδα", επισης καλυπτουν λιγο θορυβο απο εξω επειδη ειναι κλειστα, αν πραγματικα σε νοιαζει η ποιοτητα ηχου και η απομονωση θορυβου πηγαινε στα HD280 της sennheiser

Μακρια απο icemat siberia και razer barracuda, τα πρωτα σπανε για πλακα και το αλλο σετ ειναι 7.1, (με καποια απτα ηχειακια να μην βγαζουν καθολου μπασο) αμα θες surround απλα ενεργοποιηεις το CMSS απτο πανελ της x-fi και πανω κατω εχεις το ιδιο αποτελεσμα :)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από GruntGR [Χθες, στις 14:58]

το αλλο σετ ειναι 7.1, (με καποια απτα ηχειακια να μην βγαζουν καθολου μπασο) αμα θες surround απλα ενεργοποιηεις το CMSS απτο πανελ της x-fi και πανω κατω εχεις το ιδιο αποτελεσμα :)

Αυτό δεν είναι ελάττωμα.

Στα κανονικά συστήματα οι χαμηλές βγαίνουν από ένα, αφού δεν προδίδουν κατεύθυνση.

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ακουστικα ειναι καθαρα υποκειμενικο. Θα σου πω τις προσωπικες μου εντυπωσεις. Τα steelpad εχουν την καλυτερη συμπεριφορα ωστοσο ειναι βαρια και αβολα. Τα icemat εχουν επισης πολυ καλη συμπεριφορα, το καλυτερο μικροφωνο αλλα θελουν προσοχη να μην σπασουν. Αυτα θα ηταν και η δικη μου επιλογη αυτη τη στιγμη. Τα sennheiser ειναι πολυ καλα αλλα εχουν καποια μειονεκτηματα. Δεν καλυπτουν ολο το αυτι αρα το noise cancelling ειναι περιορισμενο και επισης εμφανιζουν προβληματα (καψιμο ακουστικων, μικροφωνου και ειδικα στην δευτερη περιπτωση δεν υπαρχει δυνατοτητα επισκευης). Τα razer δεν τα δοκιμασα ποτε αλλα δεν εχω δει κανενα pro-player να τα χρησιμοποει. Τα ltb επισης. Τα plantronics καποτε ηταν στα κορυφαια. Πλεον ομως εχουν μεινει πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Εγω εχω τα pc155 usb. Η σημασια της usb ειναι πολυ μεγαλη ασχετως αν καποιοι την απαξιωνουν. Μαλλον δεν εχουν σκεφτει τη σημασια του να εχεις παντου τον ιδιο ηχο. Ολοι οι σοβαροι παικτες εχουν ακουστικα με usb ωστε να εχουν τον ιδιο ηχο παντου. Εσενα βεβαια δεν θα σου χρειαστει απ' οτι λες. Απλα πληροφοριακα να αναφερω οτι για οποιον παιζει σε νετκαφε, πηγαινει σε διαφορα τουρνουα κλπ η usb ειναι μονοδρομος. Και η διαφορα που βρισκεις απο μια καρτα ηχου σε μια αλλη ειναι μεγαλη. Τοση που σε πολλους δημιουργει προβλημα (δεν εχω την ιδια αντιληψη οταν δεν εχω την usb στα ακουστικα μου και προτιμω να μην τα φορω καν).

Και κατι ακομα οσον αφορα την ποιοτητα και τη σημασια στερεοφωνικου και πολυφωνικου ηχου. Εαν θελεις να ακους τον ηχο καλα παρε πολυφωνικα. Αν ομως ο τροπος παιχνιδιου σου ειναι αρρηκτα συνδεδεμενος με την ηχητικη αντιληψη σε βαθμο που να μετραει οσο και η δεξιοτητα σου στο παιχνιδι τοτε το στερεοφωνικο ειναι αυτο που θα σου δωσει αυτο που ψαχνεις. Επισης να αναφερω οτι σε επαγγελματικο επιπεδο δεν χρησιμοποιουνται πολυφωνικα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable

Tα sennheiser pc160 εχουν μεγαλη διαφορα απο τα pc150????

Οχι και τοσο μεγαλη. Απλα εχουν μεγαλυτερο ακουστικο και μειωνεται ο εξωτερικος θορυβος. Βεβαια υπαρχει και μια μικρη διαφορα στην ποιοτητα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.