Jump to content


ποια ψύχτρα για Pentium 2,66 hyperthreading


cypherth

Recommended Posts

Εγώ έχω έναν Northwood 2.4Β και χρησιμοποιώ την Zalman CNPS7000B-AL/CU+LED. Την αγόρασα 25ευρώ περίπου αλλά πίστεψε με αξίζει τα λεφτά της ;) Ο επεξεργαστής μου στην εργοστασιακή συχνότητα με εργοστασιακό σύστημα ψύξης είχε 43-54 βαθμούς. Μετά την αλλαγή και με o/c στα 2.82 οι θερμοκρασίες παίζουν πλέον στους 36-47 βαθμούς. Βέβαια συμβάλλει και η αλλαγή του κουτιού (στο προηγούμενο γινόταν χαμός) αλλά νομίζω ότι η Zalman κάνει καλή δουλειά και σκοπεύω να την χρησιμοποιήσω και στον 3.06 που έρχεται σύντομα :D

Link to comment
Share on other sites

δε χωράει στο κουτί, και εκεί που θα μπεί (δεν είναι δικός μου) έχει χάλια αερισμό (χωρίς καν πίσω ανεμιστήρι) οπότε η λύση της παθητικής γενικά απορρίφθηκε εξαρχής. ευχαριστώ πάντως.

Link to comment
Share on other sites

σωστός......άλλη σκεφτόμουν όταν έγραφα...της ίδιας εταιρείας την ultra 90 που όμως ήταν για socket 775 και μετά το άλλο γομάρι την sonic cl και τόσες που είδα μπερδεύτηκα :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.