Jump to content



Προβλημα Conn-X...κ το σχετικό κράξιμο στον πΟΤΕ


harisman

Recommended Posts

Το πρόβλημα έχει ως εξής: Στις 20/12/2006 αγοράζω από Γερμανό ένα Conn-X στα 1024. Το προτίμησα για να συνδεθώ όσο το δυνατό γρηγορότερα και να έχω να κάνω με ένα φορέα για ADSL γραμμή και συνδρομή..Μετά τα τυπικά, κατά τις 2 ή 3 Γενάρη, μαθαίνω από τον ΟΤΕ (εγώ πήρα τηλ να μάθω), ότι η γραμμή ADSL ενεργοποιήθηκε. Μετά τον σχετικό αγώνα άκαρπων τηλεφώνων, κωδικούς δεν κατάφερα να πάρω, αλλά με πήραν τηλ αυτοί (!!!!) 2 μέρες μετά κ μου τους είπαν. ’ντε λέω, όλα ok.αμ δε..!!!

Πάω να συνδεθώΤο μόντεμ είναι Sagem Fast 800. Εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες τουςτο λαμπάκι του ADSL όμως συνεχώς αναβοσβήνει.Μάλλον δεν συγχρονίζει, και πατώντας σύνδεση, απαντάει ΄ότι δεν υπάρχει dial tone στην γραμμή..

Αρχίζουμε λοιπόν.Τηλέφωνο 1242.εξηγώ το πρόβλημα, ξαναεγκαθιστούμε το modem, τα ίδια. Μου λέει δηλώστε βλάβη στο 121, όπως και κάνω. Αυτοί.από αύριο σε αύριο, τους παίρνω καθημερινά, κάθε μέρα η ίδια απάντηση.σίγουρα θα το κοιτάξουν την ίδια μέρα και μάλιστα επειδή με συμπαθούν, την περίπτωσή μου την δηλώνουν σαν (super extra wowκτλ) επείγον.!!!Φαντάζομαι σε όλους τα ίδια λένε.!

Τα ίδια και με 134 κ 1242 (μετά από 30 λεπτά αναμονής). Και φυσικά κάθε φορά ακούω και μια εντελώς διαφορετική δικαιολογία-εκδοχή..

Σήμερα μαθαίνω (πάλι εγώ πήρα τηλ) ότι η γραμμή μου ελέγχθηκε την προηγούμενη μερά, στις 8:20 και στις 10, ξαναδόθηκε βλάβη (???). Ο ΟΤΕ Χαλκίδας που επικοινώνησα μαζί του, δεν ξέρει τίποτα για την γραμμή μου και το πρόβλημα..Κατά τα γνωστά, το 121 με παραπέμπει στον ΟΤΕ Χαλκίδας και τούμπαλιν.Από τον ’ννα στον Καιάφα..

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????? Πως μπορώ να βρω μια άκρη?? Δεν ξέρω μην τυχόν είναι πρόβλημα modem (δεν υπάρχει δεύτερο για cross-check.)?

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!!!

Φιλικά - Χάρης

Υ.Γ.: Οι τηλ. Υπηρεσίες του πΟΤΕ.απαράδεκτες.Ευγενέσταστοι φοιτητές αλλά εκτός κλίματος.Αν στόχος τους ήταν να έχουν κάποιους να σηκώνουν τηλέφωνα και να βουρλίζουν τους συνδρομητές τους με απίθανες δικαιολογίες (έχουν φαντασία πάντως) το πέτυχαν 100%............Αποτελεσματικότητα 0%.....αλλά who cares????

Link to comment
Share on other sites

Το είχα διαβάσει παλιότερα....μόνο που σε μένα δεν καταφέρνει καν να δει ADSL (πόσο μάλλον σε ότι αφορά Security kit κτλ), ούτε να συνδεθεί με style "Dial-up" σύνδεση με τον ISP....Το λαμπάκι ADSL αναβοσβήνει....και αν του πατησω connect, μου λέει "no dial tone"

Σε περίπτωση προβληματικού modem με ποιον μιλάω για αντικατάσταση?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από pigassos19 [10-01-2007 23:35]

Δε μας λες και πως λυθηκε να μας φυγει και η απορια?

Προφανώς το πρόβλημα ήταν κάπου από το ΟΤΕ, απλά κατά τα φαινόμενα το κ@λ@βαρούσαν.......

Το μοντεμακι δείχνει μέχρι στιγμής συμπαθητικό.....

Link to comment
Share on other sites

Αντε ρε Χαρη παραπονιεσαι και εσυ... εγω τι να πω....

Εκανα αιτηση ενεργοποιησεις του adslkit της otenet στις 28/11/2006

και ακομα η γραμμη μου κατασκεβαζετε.... (ουτε το "γιοφιρ τς Αρτας" να ηταν...)

Εχω ξεσκιστει στα τηλεφωνα, εχω βριστει με ολων τον κοσμο και ακρη δεν βγαζω πουθενα...

Εχω αρχισει να σκεφτομαι να γραψω στην διαθηκη μου την 4 μηνη συνδεση για να την κληρομομησουν τα εγγονια μου....

Και εν το μεταξυ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!! :-O χωρις ιντερνετ....

Εχει κανεις καμια ιδεα για το ποιον θα πρεπει να σκοτωσω :rip: για να με συνδεσουν???

Ευπροσδεκτη η συμπαρασταση σας... :weep: :weep: :weep:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.