Jump to content


Πρόβλημα των greek fonts με windows xp sp2!!!


passenger

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά!

Λοιπόν, είχα στο pc μου windows xp sp1 και πρόσφατα έκανα format και εγκατέστησα το sp2. Από τότε έχω κάποιο πρόβλημα αναγνώρισης των greek fonts και νομίζω οτι προέρχεται από τα windows. Τα δύο προβήματα που έχω είναι:

1. Κάποια προγράμματα (το μενου ενός εκτυπωτή lexmark και τα προγράμματα ενός scanner hp) με ελληνικό μενού τα βγάζει κινέζικα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να τα χρησημοποιήσω.

2. Κάποια άλλα σχεδιαστικά προγράμματα που χρησιμοποιώ συχνά έχουν ένα διαφορετικό πρόβλημα. Μετά την εγκατάσταση των sp2 δεν μπορούσα να ανοίξω παλιά αρχεία αυτών των προγραμμάτων. Τελικά διαπίστωσα πως το πρόβλημα ήταν οτι στο destination folder αυτών των αρχείων υπήρχαν ελληνικοί χαρακτήρες τους οποίους δεν μπορόυν να διαβάσουν τα συγκεκριμένα προγράμματα. Αν κάνω rename και αλλάξω τους ελληνικούς με λατινικούς χαρακτήρες, τότε μου ανοίγουν κανονικά όλα τα αρχεία.

Μήπως ξέρετε που είναι το πρόβλημα και τι ακριβώς πρέπει να πειράξω?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.