Jump to content



Συνδεση μεσω lan pc με Xbox???


SetoS

Recommended Posts

Καλησπερα!

Σημερα ενω ημουν στην σχολη με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος με την κοπελα του και με ρωτησαν για συνδεση xbox και pc μεσω lan. Επειδη προσωπικα δεν εχω xbox δεν ξερω πως γινεται αυτο. Μου ειπαν οτι υπαρχει καλωδιο με το οποιο το συνδεεις στην καρτα δικτυου και κανεις το lan. Τα παιδια το καλωδιο το ειχαν αλλα οταν το εβαζαν δεν αναγνωριζε την νεα συσκευη ο υπολογιστης. Ενα παιδι στη σχολη μου ειπε οτι απο το site της microsoft η του xbox θα βρουν drivers για να γινει αυτο αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο. Επειδη πρεπει αν ειναι δυνατον να γινει σημερα αυτο, οποιος μπορει και ξερει ας μου δωσει τα φωτα του.

Ευχαριστω πολυ

Διονυσης.

Link to comment
Share on other sites

Αν η σύνδεση γίνει με switch τότε θέλεις ένα κανονικό καλώδιο δικτύου, αν γίνει απ' ευθείας pc με xbox τότε θέλεις ένα καλώδιο cross. To xbox είναι ένα pc PIII. Πρέπει επίσης να κάνεις τις ρυθμίσεις του δικτύου για να συνδεθείς.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από desosav [Σήμερα, στις 16:30]

αν μιλαμε για xbox 360 δες εδώ: http://www.myxbox.gr/content/view/7/14/

αν ειναι το πρώτο xbox απ'οτι θυμάμαι πρέπει να περάσετε αλλο dashboard(evox για παράδειγμα) και μετά γίνεται η σύνδεση...

Οχι το 360 εχει ο φιλος μου.

@blade_pan Θελει να παιξει halo οnline..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.