Jump to content

Είναι σοβαρό;


Nod22
 Share

Recommended Posts

Καλισπέρα σε όλους!τα χαρακτηριστικά του pc μου ειναί:

Μ/b asus m2v tvm(via chipset)

Ram 2 * 512 sta 667

Cpu sempron 3500+

Hdd 120G

Aυτές τις μέρες λοιπόν αγόρασα την RX1300PRO

για κάρτα γραφικών μιας κ αυτή που είχα ηταν onboard!Το

πρόβλημα ποιο είναι λοιπόν....ενώ περνάω τους drivers k

είναι όλα οκ,οταν παω να βάλω καποιο παιχνίδι...την

ώρα που ξεκινάει..κολλάει κ βγάζει κάποιο παράθυρο ''vpu

recover''!k κ μένει εκεί,δεν παίζει τπτ!δοκίμασα να ξεκλικάρω

μια επιλογή στο catalyst center που λέει περι ''vpu recover''

αλλά τπτ!κατέβασα τους τελευταίους drivers gia την γραφικών,

όπως επίσης κ απο την asus κάποια updates για bios klp.!To

πρόβλημα παραμένει κ δεν ξέρω τι να κάνω!Σε διάφορα forums

αναφέρουν οτι τα chipset via ''konfliktaroun'' me tis ati

kartes grafikwn!Τί προτείνετε λοιπόν?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

κ για να μην σας ταλαιπωρω αδικα...εχω επισης δοκιμασει να : γυρισω απο το βιος το agp απο x8 σε x4!Να ξεκλικαρω το vpy recover απο το catalyst center...απενεργοποιησα κ το fast write!

Link to comment
Share on other sites

απλα αυτο που θελω ουσιαστικα να μαθω ειναι αν..οντος υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας via με ati oποτε να παρω μια nvidia..η αν εχει προβλημα η καρτα η συγκεκριμενη!(αν δεν νομιζω!)αλλο pc για δοκιμη δεν υπαρχει δυστηχως!

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει λογος να κανεις νεο ποστ για καθε τι που σου ρχεται στο μυαλο..Υπαρχει και το edit.

Anyway...

Μου μυριζει software αυτο.Γιατι αν υπηρχε ασυμβατοτητα hardware θα εμφανιζε αλλου ειδους προβληματα..Δοκιμασες drive cleaner?Δοκιμασες αλλους drivers?Μηπως για καποιο ηλιθιο λογο ειναι o/ced η καρτα?Κανε και ενα default to bios...

Link to comment
Share on other sites

συγνωμη αλλα σαν νεο μελος δεν το ηξερα!δοκιμασα μονο drivers της ατι!παλιους απο το cd αλλα κ καινουριους απο το site της ατι!καπου διαβασα για omega drivers!kαπως ετσι...

Link to comment
Share on other sites

την απενεργοποιησα ναι,οδηγους ομως οχι δεν εβγαλα!καποιο προγραμμα για καθαρισμο των driver?η να το κανω απο πινακα ελεγχου ---> προσθαφαιρεση προγραμματων!νομιζω κ εκει φαινονται!

Link to comment
Share on other sites

όταν έβγαζε αυτό το μύνημα σε εμένα η ati ήταν γιατί την είχα κάνει overclocking και κόλαγε λόγω θερμοκρασίας. Μπορεις να ελέξεις την θερμοκρασία?

Ο ανεμιστήρας πατάει κανονικα?

Link to comment
Share on other sites

θερμοκρασια δεν εχω ελενξει...αλλα οσο κ να δουλευει το pc..h ψυχτρα ειναι κρυα οποτε δεν νομιζω να εχει να κανει!ο ανεμιστηρας καλα παταει!αυτα ειναι απο τα πρωτα που κοιταξα!απο την παρασκευη την εχω...!

Link to comment
Share on other sites

Ψαξε www.guru3d.com για drive cleaner..Νομιζω πως οι omega ειναι "πειραγμενοι" drivers..Δεν υπαρχει λογος να τους βαλεις..Μηπως γινεται κανα conflict με IRQ? Παιζει κατι τετοιο..Δεν ξερω ρωταω απο μονος μου :p

Link to comment
Share on other sites

Σας λεει κατι που στο atitools που κατεβασα οτι κ να πατισω κολλαει ο τοπος(εμφανιζετε παραθυρακι της ati που λεει,ο επιταχυντης γραφικων μηδενιστικε..) κ το pc μετα σερνετε!

Link to comment
Share on other sites

Εγω νόμιζα οτι αυτο το πρόβλημα με ati και Via ήταν παλιά, νομίζω οτι αυτό είναι το πρόβλημα αλλά τα έχεις κάνει όλα, τι να σου πω περίμενε για νέους drivers απο ati Και απο Via.Το τροφοδοτικό δεν νομίζω να φταίει , καλό είναι η κανένα q-tec.....

Link to comment
Share on other sites

θα δοκιμασω καποιο driver cleaner οπως μου γραψατε...να ξαναπερασω καποιους κ βλεπουμε!σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!Αν βρειτε κατι πριν απο μενα..ολα ευπροσδεκτα!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...