Jump to content



Nvidia Firewall problem


Daywalk3r

Recommended Posts

γειά σας παιδιά έχω το εξής προβλημα εγκαθηστώ ενα πρόγραμμα p2p και μου λέει οτι δέν μπορει να λειτουργήσει εάν δεν απεγκαταστήσω το NVIDIA Firewall. το θέμα είναι οτι δέν θυμάμε να το έχω εγκαταστήσει...ή εγκαθηστάτε απο μόνο του. πως μπορώ να το απεγκαταστήσω απο το συστημα μου και αν γίνει αυτο θα έχω κάποιο πρόβλημα με το chipset της NVIDIA. συγγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις ευχαριστώ και περιμένω απάντηση σας....

Link to comment
Share on other sites

Και εμενα μου το εβγαζε αυτο.. Αν εχεις τους οδηγους για το chipset πηγαινε απο το .exe να τους φορτωσεις παλι...

Θα σου βγαλει επιλογη να κανεις modify kai unistall οτι θες. Απο-επελεξε το και ετοιμος!!;)

Link to comment
Share on other sites

Βρίσκεις τους drivers του nforce, τα περνάς και σε ενα σημείο σε ρωτάει αν θα εγκαταστήσει τα Network Management Tools ή Network Access κατι (δε θυμάμαι ακριβώς), εκεί πατάς "οχι" και όταν τελειώσει το setup κανεις μια επανεκκίνηση και είσαι οκ.

Τώρα αν θες απλά να απενεργοποιήσεις το firewall πας control panel > network connections > στη συνδεση του nforce δεξί κλικ > properties > advanced > στο firewall το κουμπί settings > exeptions > advanced και ξεκλικάρεις τη σύνδεση του nforce controller (ουφ).

Απλά όταν έχεις ένα πρόβλημα, ανοίγεις 1 θέμα και περιμένεις απαντήσεις εκεί, δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις 2ο μετά από λίγο για το ίδιο πρόβλημα ;)

Link to comment
Share on other sites

οκ εγώ να περιμένω αλλα κανένας δεν δίνει απαντήσεις. το θέμα είναι οτι εγώ στα networks έχω 2 συνδέσεις την nvidia και στις δύο θα κάνω αυτο το πράγμα που εγραψες για να απενεργοποιήσω το firewall η και στις 2ο και κάτι ακομα οι drivers απο το nforce τι γράφουν πάνω?

Link to comment
Share on other sites

αν δεν κανω λαθος μιλάς για το utorrent

πρεπει να πας στο folder που βρισκετε στο C:\nvidia κατι και εκει μεσα εχει ενα folder NA καπως ετσι, απο εκει το βγαζεις.

αν μιλας για το utorrent ψαξε στο forum του εχει ειδικο θέμα για το nvidia firewall

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.