Jump to content



Αντικατάσταση αυτοκολλιτης ετικετας win xp


tonybros

Recommended Posts

Καλησπέρα σ'ολους.

Έχω εδώ και ένα μήνα ένα hp 9093eu και σήμερα παρατήρησα ότι η αυτοκόλλητη ετικέτα των windows xp που είναι κολλημένη στο πίσω μέρος μαζί με την ετικέτα της ΗΡ σε ένα σημείο έχει λιώσει. τα νούμερα και όλα τα άλλα φαίνονται πολύ καθαρά αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι εάν στο μέλλον καταστραφεί τελείως τι γίνεται; και το δεύτερο μηπως έχει προβλήμα και υπερθερμένεται ο υπολογιστής περισσότερο απ'οτι πρέπει; σημειώνω ότι εδώ και δύο εβδομάδες χρησιμοποιώ και μία βάση αλουμινένια της akasa με δύο ανεμιστήρες αλλά και πριν αγοράσω την βάση απο την στιγμή που το αγόραζα έως τώρα προβλήματα με κολλήματα και τέτοια δεν είχα ποτέ .

να και μια φώτογραφια.

post-1816-1416072980,8635_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ξέρεις ρε παιδί μου όταν είδα την ετικέτα να έχει λιώσει το μόνο που πέρασε από το μυαλό μου ήταν μήπως υπερθερμένεται σε καποιο σημείο κοντά στην ετικέτα αλλιώς από τι άλλο μπορεί να έγινε αυτό και χρονικό διάστημα λιγότερο από ένα μήνα; :( :(

Link to comment
Share on other sites

Η απόφαση βγήκε δηλαδή. Η m$ δίνει χαλασμένες ετικέτες στους κατασκευαστές λαπτοπς. Να βγεί στις ειδήσεις παρακαλώ

ps: παίζει να μας κοροιδεύουν και οι κατασκευαστές λαπτοπς(απρόσεκτοι υπάλληλοι)

ps2: j/k

ps3: είδα το carbon και γυρίσανε 15 σβούρες τα αντερά μου. ελεινό!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.