Jump to content

TifoziF1

Premium Members
  • Posts

    10.899
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by TifoziF1

  1. Για πειτε την γνώμη σας για το τηλεφωνάκι αυτό. Σκέφτομαι να το πάρω μόλις έρθει Ελλάδα και σε καλή τιμή και όχι σε τιμή "γουαουυυ το θέλω τώρα + 50% παραπάνω σε Ευρώ" που το έχουν τώρα τα σκρουτζομάγαζα. Pocophone F1 https://www.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-9293.php Είμαι 2 χρόνια τώρα με το Mi5 3/32 και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του αλλά πλέον τα 32GB (μη επεκτάσιμα) δεν αρκούν συν ότι το Mi5 δεν έχει FM radio αναγκαζοντάς με να χρησιμοποιώ data (όπου μπορώ) για να ακούω ράδιο. Το Loco4Poco F1 έχει και FM radio και MicroSD επεκτάσιμo απ. χώρο, καλύτερη κάμερα (αν και χωρίς OIS, αλλά με EIS) αλλά και 3.5mm jack η έλλειψη το οποίου με έχει σταματίσει από το να πάρω mi6/miMix/mi 8 κτλ. Φυσικά υπάρχει και περιορισμένο budget γιαυτό και δεν κοιτάω άλλα όπως S8/Op5/Op6/S9 κτλ.
  2. TifoziF1

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Δεν έχω πει πολλές, για καιρό τώρα.... ?
  3. TifoziF1

    Samsung 850 series

    επιτέλους αξιόθηκα να τον βάλω πάνω, αντικατέστησε τον plextor M5M ή Μ6Μ (δεν ξέρω ποιον από τους 2) msata 256GB. Καλά είναι? Υπόψιν είναι σε λάπτοπ με κανονικό προφίλ (ουτε φουλ γκάζια ούτε φουλ εξοικονομιση μπαταρίας)
  4. ^^ Χλωμό το κόβω, που είναι η μπαταρία για τόσο μεγάλη οθόνη? Αν είναι για καθε μέρα φόρτιση, άστο καλύτερα. Ουκ εν το πόλλω το ευ.
  5. TifoziF1

    Νικητές Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού 2016!

    Συγχαρητήρια στους τυχερούς και στα παιδιά του thelab, άψογοι! Και του χρόνου με υγεία και περισσότερους τυχερούς
  6. @Bonito Ελλάδα δεν έχει τίποτα κάτω από 189. Τόσο κάνει το Redmi 3S Pro αλλά σε καμιά προσφορά από Κωτσόβολο (τύπου "παζάρεψέ το") μπορείς να το πάρεις κάπου στα 170. 219 έχει το Redmi Note 4 Ελλάδα. To καλό είναι ότι η Infoquest δίνει 2 χρόνια πραγματική εγγύηση αντίθετα από τους κινέζους ή τα σκρουτζομάγαζα που φέρνουν κινέζικα. Αν σ'αρέσει το Redmi 3S Pro ή το Note 4 Pro που φέρνει η InfoQuest και είναι και στο budget σου τότε με κλειστά μάτια. Η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή για την υποστήριξη που δίνει η InfoQ. Κίνα θα βρείς μπόλικα μοντέλα Xiaomi στα χρήματα αυτά (~130~160) τα οποία όμως (σε αντίθεση με τα "Ελληνικά" της Infoquest) δεν διαθέτουν band 20 (800άρα) για 4G της Wind. Αλλά πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τελωνείου με απλό registered (NL, SG, CN, CH posts κτλ) Εγώ το πήρα από geekbuing στα 215δολάρια, μέσω paypal και είδα στην κάρτα μου χρέωση 205~206Ευρώ. Το καλό είναι ότι ήρθε με σωστή official rom και έτσι δεν έκανα τίποτα, παρα μόνο update στην τελευταία (ΟΤΑ) που μου έδωσε τα ελληνικά σαν γλώσσα.
  7. Εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα μέρα με το ΜΙ5, και είμαι με την Global Stable 8.1.2.0 με ελληνικά. Είναι JET !! Antutu score 120000. Καταπληκτικό κινητό, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο στα 200Ε. Τρομερή η διαφορά από το SG Note II που είχα, νύχτα με μέρα. Και όσοι φίλοι το είδαν ξετρελάθηκαν. Να ήταν και σε μαύρο ... Αλλά 60ευρώ επάνω στην τιμή, για μαύρο αντί για λευκό χρώμα δεν τα δίνω. Μπήκε και ζελατίνα (και όχι γυαλί) Nillkin και η θήκη της Ringke Fusion, που και πολύ μικρή είναι και αρκετά προστατευτική. H μπαταρία φαίνεται να αντέχει πολλά. Όλα JET!!! I <3 Mi5
  8. TifoziF1

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Τελικά, μόνο πρωτΑπριλιά πεθαίνει ο Μητσ....ης !
  9. TifoziF1

    Android Mobiles Thread

    Αν η Xiaomi μπορέσει να φτιάξει το software για την κάμερα (γιατί αισθητήρα χρησιμοποιεί ίδιους με άλλα κορυφαία τηλέφωνα) τότε θα μπορεί να παίξει στα ίσια πολλά μεγαθήρια. Έχει ικανοποιητικότατη ποιότητα κατασκευής, το MIUI είναι πολύ μπροστά από άλλα android forks και από τιμές δεν παίζεται. Περιμένω από μέρα σε μέρα ένα Mi5 που μου κόστισε 204~205Ε, το οποίο αν εξαιρέσεις την κάμερα συναγωνίζεται τα S7/G5 και τρώει για πρωϊνό το S6.
  10. TifoziF1

    MIUI 8

    register post και τα δύο, το ένα με SG post, το άλλο (Μι5) με NL post
  11. TifoziF1

    MIUI 8

    Δεν ξέρω αν παίζει η international έκδοση τόσο χαμηλά στα κινεζομάγαζα. Κάπου 190 έχει. Και αν σε τσιμπήσουν τελωνείο, που σταματούν 1/3 ή 1/2 τέσσερα δέματα που μοιάζουν κινητά/ταμπλετ, σφαγή, από 190 έφτασες στα 250 στην καλύτερη Του άλλου για mi5 3/32 (220E) του χώσαν μια κατοστάρα ακόμα και φίλου για ένα android tv box των 35$ του έχωσαν άλλα 30Ε. Σφαγή.
  12. TifoziF1

    MIUI 8

    Ποιο Χiaomi θες να αγοράσεις? Έφερε 2 κινητά η InfoQuest και μπορείς να τα βρεις σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Η διαφορά από τα αντίστοιχα κινέζικα στην τιμή είναι πολύ μικρή για τα 2 χρόνια εγγύησης που δίνει η InfoQ και ταχύτατης εξυπηρέτησης. Αυτά που έφερε είναι τα Xiaomi Redmi 3S (international με band20) και Xiaomi Redmi Νote 3 Pro (international με band20)
  13. TifoziF1

    Android Mobiles Thread

    Γίνεται "σφαγή" στα τελωνεία έμαθα, σε ό,τι έρχεται από Κίνα και λοιπές μη-ΕΕ χώρες. Προσοχή λοιπόν στις παραγγελίες σας.
  14. TifoziF1

    αγορά πολυμηχανήματος για σπίτι

    Τι να πώ ?? Πουλησα τον δικό μoυ Sx435, μαζί με τα επαναγεμιζόμενα cartidgeάκια και τα μελάνια που είχα, σε καλούτσικη τιμή, πήρα μια προσφορά από Kotsovolos.gr -35Ε για τον L365 (215 κανονική τιμή, 180Ε τιμή αγοράς), πήρα και 30Ε πίσω από την Εpson (150Ε κοστος) και τον έχω σπίτι 2 μήνες τώρα, και 3 χρόνια εγγύηση! Απλά δεν υπάρχει! Το μόνο που θα ήθελα να έχει είναι οθόνη που είχε ο Epson SX435 αλλά κατα τα άλλα jet!! Έχω τυπώσει σχεδόν μισή κούτα A4 + 50αρια φωτογραφίες και η στάθμη του μελανιού δεν έχει κατέβει. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί μελάνια πριν τα φτύσει ο εκτυπωτής Ι <3 Epson L365 !!!
  15. TifoziF1

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Μεγάλη αγάπη το thelab.gr, δεν θα πω χρόνια πολλά από τώρα, αργεί η 14η του Φλεβάρη! Καλές γιορτές και ευχαριστούμε!
  16. Για dev rom θέλει unlock ή root ? To root θέλει unlock ?
  17. TifoziF1

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    ΟΛΑ καλά Επροχθές ξαναασχολήθηκα με την τεχνολογία. Έπρεπε να αγοράσω κινητό. Ρε που πάνε αυτοί 4+4+2 πυρήνες και φτάνουν τα 2GHz σε κινητό ? διαστημόπλοιο θα πετάξουμε?
  18. Έπεσε παραγγελία αυτό http://www.geekbuying.com/item/Official-Gloabl-Rom-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---White-374529.html για να αντικαταστήσει το Mi2s (2GB/16GB). Τι κάνω μόλις παραλάβω? Νομίζω ελληνικά έχει από μαμά (;exei official Global rom). Mε Cosmote/Vodafone θα δουλέψει 4G κτλ? Ή θα έχει θέμα?
  19. TifoziF1

    αγορά πολυμηχανήματος για σπίτι

    To συγκεκριμένο ειναι βάλε βγάλε, δεν παίρνει πολλές σελίδες. Υπάρχει άλλο μοντέλο, πάλι με μπουκάλια σαν αυτό, πιο ακριβό της EPSON. http://www.skroutz.gr/s/6902917/Epson-L565.html kai http://www.skroutz.gr/s/7901210/Epson-L655.html
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.