Jump to content

jax7480

V.I.P.
  • Posts

    14.837
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    112

12 Followers

About jax7480

  • Γενέθλια 07/04/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Oslo

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jax7480's Achievements

  1. jax7480

    Αυτοκίνηση

    Έχει λίγο ξεφτιλιστεί το θέμα… Να κάνεις swipe την οθόνη για να βάλεις το αυτοκίνητο σε drive mode ή reverse είναι κάπως…
  2. jax7480

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Να αναφέρουμε φυσικά πως όταν ένα τέτοιο τραγικό γεγονός ή αντίστοιχο γεγονός με αεροσκάφος ή πλοίο, αποδίδεται σε ανθρώπινο λάθος, η αντίστοιχη ασφαλιστική βγαίνει «λάδι»…
  3. jax7480

    Αυτοκίνηση

    Amateurs… Εμείς βέβαια τα κάναμε στην Autobahn.
  4. jax7480

    Αυτοκίνηση

    Θα χύσουμε… δάκρυα χαράς πάλι με την Bugatti…
  5. jax7480

    Αυτοκίνηση

    Σας quotaρω όλους Το launch από ένα καλοφτιαγμένο αυτοκίνητο μπορεί να γίνει πολλες φορές χωρίς θέμα. Στο S8 δεν άλλαξα ποτέ τίποτα σχετικά με το κιβώτιο. Το αυτοκίνητο το κράτησα για 100.000χλμ περίπου (5.5 χρόνια σχεδόν) και το περισσότερο ξύλο το είχε φάει σε dragstrip ωπου εκανα 9 φορές συνεχόμενα launch χωρίς θέμα. Συνολικά πρέπει να είχα κάνει 50-60 φορές launch σίγουρα. Ενα σωστό ηλεκτρικό δεν έχει θέμα με τα launches ούτε θα μείνει από μπαταρία τόσο εύκολα. Ανάλογα με τις συνθήκες και την χρήση, ξέρεις μέχρι που σε παίρνει. Επισης αυτοί που επιστρέφουν με τα πόδια είναι απλά ηλίθιοι γιατί δεν ξέρουν ούτε αυτό να κοιτάξουν, πόση αυτονομία έχουν ακόμα. Και ναι, αυτός που θα φτιάξει το Λαμπο θα έχει και ένα TeZla για καθημερινό… Σίγουρα τα launches και η ακαριαία επιτάχυνση δεν είναι το μοναδικό πράγμα στην οδήγηση αλλά πρέπει πραγματικά να το νιώσεις για να καταλάβεις για τι game changer εμπειρία μιλάμε. Αναμεσα σε ένα καλοφτιαγμένο Audi R8 Twin Turbo ή ένα Porsche Turbo S μεγαλύτερου σταδίου και ένα Model S Plaid, θα διάλεγα το βενζινοκίνητο κάθε μέρα, όλη μέρα. Αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη.
  6. jax7480

    Arctic Freezer 3 AIO - Aξίζει;

    Οι reviewers λένε, όχι, δεν αξιζει.
  7. jax7480

    Αυτοκίνηση

    Μαζί σου δε λέω αλλά… Μόνο το twin turbo kit και η εγκατάσταση για να φτάσεις αυτά τα νούμερα σε Lambo κοστίζει γύρω στις 220-230.000€. Χωρίς το αμάξι… Βάλε και ένα 150αρι σου λέω εγώ το αμάξι… Τα νούμερα που επιτυγχάνει σε επιδόσεις είναι αλλού βέβαια… Με προϋποθέσεις… Το ηλεκτρικό πατίνι είναι πιο αργό και σίγουρα δεν είναι Lambo αλλά τα νουμερα τα κάνει κάθε φορά που σανιδώνεις το γκάζι… Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός…
  8. jax7480

    Arctic Freezer 3 AIO - Aξίζει;

    Με αυτές τις τιμές, ναι.
  9. jax7480

    Αυτοκίνηση

    Πολύ παλιο. Έσπασε το διαφορικό νομίζω. Κλασικό πρόβλημα όταν το ξεκινάς με πολλά αλογα και από πολλες στροφές.
  10. jax7480

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Έχω μαλώσει με πολύ κόσμο για το θέμα των παιδικών καθισμάτων και όλοι μου λένε πως είμαι υπερβολικός. Επειδή πάντα προτείνω το καλύτερο στην κατηγορία του (προσοχή, όχι το πιο ακριβό, απλά το καλύτερο). Και πάντα σταματώ τη συζήτηση με την εξης ερώτηση: Το παιδι σου πόσο το κοστολογείς για να πληρώσεις ένα κάθισμα; Το παιδικό καθισματάκι θα το χρειαστείς ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Για αυτή τη μια φορά/κακια στιγμή όπως θέλετε πείτε το, πληρώνεις το καλύτερο. Γιατι η στραβή μια φορά θα γίνει. Το ιδιο ισχύει και με τα λαστιχα του οχήματος (θέμα για το οποίο έχουμε μαλώσει κι εδώ μέσα και δέχτηκα πολύ ειρωνία). Τεσπα. Μεγάλη συζήτηση για πρωινό Σαββάτου.
  11. jax7480

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Να αναφέρω απλά πως ο αντίστοιχος αριθμός θανάτων στη Νορβηγία είναι 118 για όλη τη χρονιά και δυστυχώς έχουμε και εμείς αύξηση. Μισός πληθυσμός βέβαια. Αν το πάρουμε αναλογικά, θα ήταν κοντά στους 200 αλλά πολύ διαφορετικές οι συνθήκες. Επίσης υπάρχει αύξηση στους θανάτους των νέων οδηγών (18-25 έτη) και μεγάλη μείωση στους μεγάλους σε ηλικία οδηγούς (54-65).
  12. jax7480

    Αυτοκίνηση

    Για την ακρίβεια, Audi
  13. jax7480

    Αυτοκίνηση

    Όπως το είπες. Εδώ έχουν τα Zoe για αυτή τη δουλειά, delivery.
  14. jax7480

    Αυτοκίνηση

    5ετιας με μαξ 100.000χλμ. Για να σου βγάλει άλλα τόσα. Το 10ετιας είναι ήδη έτοιμο για χωματερή ειδικά αν έχει πολλά χλμ. Τα περισσότερα Nissan Leaf που πωλούνται εδώ που είναι μοντέλα 12-13 και με 200.000χλμ με το ζόρι βγάζουν 10-15χλμ αυτονομία.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.