Jump to content

sstav

Premium Members
  • Posts

    6.800
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.142 Εμφανίσεις προφίλ

sstav's Achievements

  1. sstav

    Δείξτε το κουτί σας...

    θέλω και γω.!!! χωρό για ψηλό έχω...για φαρθύ δεν έχω ομως.
  2. sstav

    Arctic Freezer 3 AIO - Aξίζει;

    αυτό είναι το θεμα...θελω να αλλάξω κουτί αλλά δεν υπάρχει στην αγορά κάποιο ΨΗΛΟ και ΣΤΕΝΟ full ATX *σαν το shift evolv εννοώ ώστε να επιλέξω (να ειναι παράλληλα με την mobο η GPU - καθετα με την βαση ολα ...και mobo και GPU kai PSU )
  3. έχετε μιλήσει, προτείνει κάποιο full keyboard ;
  4. sstav

    Arctic Freezer 3 AIO - Aξίζει;

    να τολμήσω να ρωτήσω 360 ή 280???
  5. sstav

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    για την LG ? δεν την βάζετε στο κάδρο;
  6. sstav

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Ο Τζακ Νόρις έκανε "Κούνγκ Φου!" ....
  7. sstav

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Τρίτη και 13 ...ποιος θα καλημερίσει ;
  8. Όχι δεν αναφέρεται κάτι στο συμβόλαιο ούτε στο καταστατικό ...δεν υπάρχει θέμα για να επιστραφούν τα λεφτά (που είναι το δίκαιο) από τον ιδιοκτήτη σε 1η φάση αλλά πώς υπολογίζεται το δέλτα και πώς δικαιολογούνται για να τα πληρώσει ο επόμενος (που ενδεχομένως έχει διαφορετικο τρόπο ζωής / διαμονή στο σπίτι / ανοχές στο κρύο και που θα διαχειριζεται διαφορετικά την αυτονομία ... Το ποσο που αντιστοιχούσε στον προηγούμενο ενοικιαστή αφορούσε την προηγούμενη περιοδο από αυτον τον χειμώνα. Θα δεχθεί στον επόμενο λογαριασμό πετρελαίου να πληρώσει και αυτά που θα του αναλογούν στο τρέχον διάστημα και αυτά που θα επιστραφούν από τον ιδιοκτήτη στον παλαιο ένοικο;
  9. To ποσό που είχε πληρώσει ο ενοικιαστής που αποχωρεί ήταν ~300ευρώ. Είναι υπολογισμένο για το πετρέλαιο που αγοράστηκε τον Οκτώβριο από τον τύπο με βάση όμως το ποσοστό συμμετοχής από την κατανάλωση της προηγούμενης περιόδου. Με βάση την μικρή κατανάλωση ως τώρα φαίνεται να πρέπει να επιστραφεί από τον ιδιοκτήτη ένα ποσό 200 ευρώ το οποίο όμως δεν ξέρω αν θα πρέπει να το ζητήσει και να το πληρώσει ο νέος ενοικιαστής.
  10. ο υπολογισμός γινεται με ωρομετρητές με τους συντελεστές εi kai fi κτλ.. κάποιος που γνωρίζει ; κάποια βοήθεια ;
  11. Καλημέρα σας θα προσπαθήσω να τα πω συνοπτικά να μη σας κουραζω Οκτωβριος Γέμισμα δεξαμενης πετρελαιου για τον χειμώνα που ερχεται Το κόστος υπολογίστηκε ανα διαμέρισμα με τον γνωστό τύπο. Ιανουάριος (χωρίς πολλά κρύα) αποχώρηση ενοικιαστή από διαμέρισμα με λίγες ώρες στον μετρητή του πίνακα αυτόνομης θέρμανσης. Δικαιούται επιστροφής μέρος του ποσού που κατέβαλε τον Οκτ και πώς αυτό πρέπει να υπολογίστεί; Ο επόμενος ενοικιαστής θα κληθεί να καταβάλει το ποσό που θα επιστραφεί στον προηγούμενο; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  12. sstav

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Μπεκεμ παουερ
  13. sstav

    Android TV Box

    δεν το έχω δοκιμάσει ... απλά ακουω καλά λόγια Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR
  14. sstav

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    μύλος πάλι σήμερα γίνεται στο άλλο νήμα ... τι καλά που είναι εδώ...θα μείνω να πω την καλησπέρα μου...που παραγγέλνω;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.