billpeppas

Premium Members
 • Δημοσιευσεις

  8.750
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Σχετικά με το μέλος billpeppas

 • Τίτλος
  Sir Overclock-a-lot
 • Γενέθλια 01/07/1984

Contact Methods

 • Skype
  benchzowner

Πληροφορίες Προφίλ

 • Περιοχή
  Reviews Avenue 69
 • Ενδιαφέροντα
  None
 • Επάγγελμα
  all kinds of things

Πρόσφατοι επισκέπτες

2.034 εμφανίσεις προφίλ
 1. ZEN leaks

  Κοίτα να δείς πόσο απλό είναι. Το να σου πω ακριβώς ότι στα 4.1GHz θα είναι το average oc 8c Ryzen... δεν ξέρω αν υπάρχει μάντης με τέτοιες ικανότητες. Όπως επίσης να μαντέψει την τιμή στα 499 του μεγάλου... γουελ, πολλοί όπως λες μπορούν να το εκτιμήσουν ( από το τίποτα, δηλαδή πρωτού εμφανιστεί το οποιοδήποτε "αληθινό ή ψεύτικο leak/screenshot/info" είχες και είχαν καταλάβει κάμποσοι ότι ο μεγάλος Ryzen θα κάνει $499 ). Τέλος... το ενδεχόμενο να έδωσα κάποιες info ( οι περισσότερες πρωτού υπογράψω το παραμικρό ) παρά το NDA φαντάζομαι σου είναι σενάριο φαντασίας. Anyway, οι απόψεις είναι σαν... ξέρεις, ο καθένας έχει και από μια. Μην μπείς στον κόπο να απαντήσεις, δεν θα απαντήσω, δεν υπάρχει λόγος.
 2. ZEN leaks

  Πίστεψε ότι θες. Ποσώς με ενδιαφέρει. ( στο site δεν γράφω υπό το πραγματικό μου όνομα, ούτε κάποιο συσχετιζόμενο nickname ).
 3. ZEN leaks

  Επειδή τα leaks παίζανε με το κιλό τα τελευταία 2 χρόνια, οι εταιρίες έχουν αρχίσει και κάνουν φουστιές. Η nVIDIA π.χ. είχε δώσει σε reviewers διαφορετικά NDA expiry dates / hours. Οι όροι του εκάστοτε NDA διαφέρουν, δεν είναι "standardized" document/agreement, η κάθε εταιρία μπορεί να σε βάλει να υπογράψεις ότι γουστάρει σε ένα συμφωνητικό, από την στιγμή που έβαλες την τζίφρα σου, τέλος. Μερικά απαγορεύουν και την δημοσιοποίηση ή ακόμα και απλή αναφορά ότι έχεις δεχτεί ή γενικότερα και την ύπαρξη του ιδίου του NDA. Το συγκεκριμένο δεν αφήνει καν να γράψω newspost που να χρησιμοποιεί σαν πηγή κάποιο άλλο site ή info που έχει βγεί παντού. Επί της ουσίας δεν μπορώ να γράψω τίποτα σαν news στο site όσον αφορά τον Ryzen. Αυτό π.χ. είναι ένα αρκετά λιτό NDA
 4. Πρόβλημα με "χάσιμο" του internet στο Origin

  Speedtouch modem ?
 5. ZEN leaks

  Από τα λίγα που δοκίμασα, ανάλογα την εφαρμογή test παίζει πάνω και κάτω. Δεν μπορώ να έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη επί αυτού γιατί δεν θεωρώ πως έχω τρέξει αρκετά πράγματα ( προηγούνται full tests με τα πάντα ανοιχτά κλπ πρωτού τον στείλω πίσω Αγγλία )
 6. ZEN leaks

  Το CPU δεν ήταν στα χέρια μου. Ήρθε τώρα λόγω ασθένειας του μέλους που είχε αναλάβει το review. Το "μακρύ και κοντό" που λες, το βλέπεις έτσι γιατί προφανώς δεν σου άρεσαν τα νούμερα και τα λεγάμενά μου ( προφανώς ακόμα πιστεύεις πως θα δείς 8πύρηνο AMD on air στα 4.6GHz ).
 7. ZEN leaks

  Το score αυτό νορμάλ δεν βγαίνει. Αν υπάρχει κάποιο tweak ίσως. Οι δοκιμαστές του Zen που λες είναι αυτοί οι ίδιοι με το fake CPUz Θα ήθελα πολύ να σου ποστάρω κανονικό screenshot αλλά έχουμε υπογράψει όλο το team του site NDA.
 8. ZEN leaks

  HyperThreading
 9. ZEN leaks

  6 Intel Cores @ 4.75GHz
 10. ZEN leaks

  Αν εννοείς ότι θα υπερέχει σε MT στο ίδιο core count κάνεις λάθος. Αν εννοείς τιμολογιακά, ότι δηλαδή ο 6c12t θα αποδίδει καλύτερα από τον 7700K @ heavy multi-threaded tests οκ. Ποιό λάθος δεν παίζει να ήσουν. 6850K @ Stock = 10800
 11. ZEN leaks

  Το βρήκες! Φοβάμαι μην χάσει αξία κάτι που δεν θα πουλήσω ούτως ή άλλως ( ειδικά τα μεγάλα μου, γιατί όπως είναι γνωστό η AMD έχει ετοιμάσει κάτι που ξεπερνάει τις επιδόσεις των Xeon e5-2680 v4 & e5-2667 v4 ) Αυτό που δεν έχετε πάρει πρέφα ακόμα είναι πως το API δεν γράφει τον κώδικα για τον προγραμματιστή αλλά ακόμα ναι, ο προγραμματιστής γράφει τον κώδικα. Πρός το παρών ( και πάμε όσα στοιχιματάκια γουστάρετε και για το μέλλον ) ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ δεν παίρνεις παραπάνω από κανένα game αφότου φτάσεις στους 6 πυρήνες ( υπάρχουν άπλετα performance reviews με 2,4,6,8,10 cores και τα DX12 games ) και το μέλλον δεν προβλέπεται να υπάρξει αλλαγή τέτοια που να καθιστά έναν 8πύρηνο ή 10πύρηνο γρηγορότερο από έναν 4πύρηνο-6πύρηνο ( οι οποίοι clockάρουν και πιο ψηλά by the way ). Μπορείτε να πιστεύετε και στο 12θεο... επειδή το πιστεύετε δεν σημαίνει απαραιτήτως πως θα γίνει και πραγματικότητα. Και αυτό δεν έχει να κάνει με AMD vs Intel ή vs Cyrix. @2cpu CPU-z Multi-Thread test: AMD "6c/12t" @ <4GHz ( υποτίθεται 3.7GHz ) = 13500 ? Intel "8c/16t" Broadwell @ 4.5GHz = 13200 p.s. πρωτού πείς κάποιον fanboy... σκέψου καλά τι εξυπνάδα λες. Μερικά κομμάτια...
 12. ZEN leaks

  Βγάλε τις παρωπίδες, ξαναδιάβασε τα post μου και ξανα-απάντα. Για αρχή, δεν έχω πεί πουθενά ότι είναι πατάτα. Δεν είναι κακά, αλλά ούτε κορυφαία. Δεύτερον, αν θες να πιστεύεις fake scores, good for you. Αν σε θίγει που σου υπέδειξα 2 λόγους που είναι ξεκάθαρα fake το score του υποτιθέμενου 1600X, δικό σου πρόβλημα.
 13. ZEN leaks

  Είστε εντελώς noobs Για αρχή, 6 cores να πετύχουν το MT score αυτό δεν παίζει, ειδικά στα 3.7GHz ( και στα 4.4GHz να ήταν πάλι δεν το βλέπω εφικτό το score αυτό ) Δεύτερον... obvious fake is obvious to the trained eye... 1st screenshot Chinese Windows ( coolaler forum λογικά η πηγή ). 2nd screenshot... English Windows. Tadaaa
 14. Ξέρω πολύ καλά αν δουλεύει ή όχι από πρώτο χέρι. Επίσης δεν χρειάζεται ούτε πληροφορίες, ούτε καν μυαλό για να καταλάβεις πως 0.37V δεν αρκούνε ούτε για 6πύρηνο στα 500MHz... Πιο συνηθισμένο σφάλμα από την λάθος ένδειξη τάσης στο CPU-z δεν παίζει να υπάρχει.
 15. Η τάση δεν είναι σωστή γιατί το CPU-z δεν είναι έτοιμο σε αυτή την έκδοση να διαβάσει σωστά την τάση.