Jump to content

billpeppas

Premium Members
  • Posts

    10.195
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by billpeppas

  1. Πωλείται ως σετ ή και κομμάτια αν βρεθούν αγοραστές για τα περισσότερα, το παρακάτω σετ: Επεξεργαστής Intel Core i9-11900K = 230€ (με 1 χρόνο ακόμα εγγύηση) Μητρική: Asus ROG Maximus XII Extreme (Z490 chipset) = 550€ (εγγύηση 2 μήνες ακόμα) Μνήμη RAM: 64GB Corsair Dominator Platinum RGB (2*32GB Kits, 4 DIMMs total) DDR4-3200C16 = 180€ (Lim. Lifetime Warranty) Waterblock: Ekwb EK-Quantum Magnitude Nickel + Plexi D-RGB = 150€ τιμή πακέτου: 1080€ τιμή πακέτου δίχως το waterblock: 930€
  2. billpeppas

    nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

    Βλέπω τις τιμές των flagship στις αγορές... και επιβεβαιώνομαι πως καλά έκανα και έκοψα το extreme oc τότε Το gaming επίσης έχει χαθεί προ πολλού (άντε, καμμιά φορά να παίξει κανένα Mortal Kombat, Tekken, NFS Shift, Forza, rFactor 2 με παρεούλα για χαβαλέ). Φτάσαμε τις γραφικών στο Θεό, τα κινητά στο Θεό, και στα πλάνα τους είναι η επόμενη γενιά να ανεβάσει και άλλο τις τιμές. Thank you but no Leatherman. Fry an egg in your kitchen
  3. billpeppas

    συνδεσμοι για ηχο, βιντεο, σινεμα...

    Αν αναφέρεσαι και στα reviews, τότε το whathifi είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Τουλάχιστον απέφυγες το Stereophile.com βλέπω Για λίστες νέων (press releases) ok, αλλά αν επρόκειτω να μιλήσουμε για σωστά reviews προϊόντων ήχου και εικόνας, απλά ΔΕΝ.
  4. billpeppas

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά στην διαχείριση και σε όλα τα μέλη! Μόλις έστειλα το e-mail. Μεγάλη κουφάλα αυτή που έφτιαξε την φωτό!
  5. billpeppas

    Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wi-Fi Dark Gray [ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ]

    Στα 180€
  6. Πωλείται ένα Samsung Galaxy Tab A8 tablet, 64GB μνήμη, Wi-Fi, σε χρώμα Dark Gray, όπως αγοράσθηκε στις 25-05-2022, στην συσκευασία του, χωρίς να έχει ανοιχτεί καθόλου, σφραγισμένο, και δώρο το ZoneAlarm antivirus για 2 χρόνια. Αγορασμένο από Ελληνικό κατάστημα (Περιστέρι & Νέα Ερυθραία) με εγγύηση φυσικά και απόδειξη αγοράς. Στα 200€
  7. Μάλλον διαβάζεις κακούς reviewers. Εγω μια χαρά βλέπω και τις επιδόσεις του, και τα σχόλια των reviewer του lenstip που κάνει σωστά lens reviews [ Fujifilm Fujinon XF 23 mm f/2 R WR review - Summary - LensTip.com WWW.LENSTIP.COM Best digital cameras and lens reviews. If you are looking for the information about digital cameras and lenses you are in a right... p.s. νηστικό τον έχεις τον σκυλάκο ?
  8. Εφόσον δεν θες να ξοδέψεις, Xiaomi Mi Box S δαγκωτό.
  9. Κάποιος να με βοηθήσει ? Έκανα μεγάλη χασούρα αγοράζοντας Ethereum στα 800$ τον Ιανουάριο και δεν ξέρω πως να φέρω κάτω την χασούρα πουλώντας τώρα στα 4750$... Για το Bitcoin δεν γράφω, έχω λίγο, αλλά το πήρα ο χαζούλης στα 36χιλ πριν κανένα χρόνο και τώρα το ψωροδίνω στα 67χιλ. Πάλι καλά που ενημερώθηκα και δεν την πάτησα με την φούσκα!
  10. billpeppas

    Wharferdale Emerald EM-97 τρίζουν στα μπάσα

    Dustcap λέγεται αυτό. Αν είσαι τυχερός και μόνο πρόβλημα είναι το ξεκόλλημα του dustcap από aging καλά θα είσαι. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υπάρχει άλλο πρόβλημα. Πρωτού το κολλήσεις δες αν έχει εισχωρήσει σκόνη μέσα.
  11. billpeppas

    επιλογη projector για αιθουσα

    Κατ' αρχάς το να απέχει ο προβολέας από το πανί 11μ το ξεχνάς δια ροπάλου. Αυτές οι αποστάσεις είναι απαγορευτικές για consumer προβολείς, πόσο μάλλον κάτω του 800ευρου. Για να πάρεις σωστή πρόταση εδώ χρειάζονται κάποια στοιχεία: α) Διαστάσεις χώρου, χρώμα τοίχων, αν έχει πολλά παράθυρα (μπαίνει πολύ φως από έξω), και αν υπάρχει δυνατότητα πλήρους συσκώτισης (αν όχι, γίνεται τουλάχιστον πολύ σκοτεινό;) β) Τι ώρες και υπό τι συνθήκες θα βλέπετε. Με φως την ημέρα ? Με φώτα του χώρου ? Σε απόλυτο σκοτάδι ? Σε αρκετά σκοτεινό χώρο ? γ) Θα μπεί ταβάνι ο προβολέας ? (βασικά αυτό δεν είναι ερώτηση στην προκειμένη περίπτωση, είναι αναγκαίο, ρητορική περισσότερο η ερώτηση). δ) Τι εμπειρία έχετε σε αυτά ? Μάλλον καθόλου. Για να μην πάνε στράφι τα λεφτουδάκια σας, σωστό είναι να αναλάβει κάποιος ειδικός του χώρου την επιλογή προβολέα, οθόνης και εγκατάστασης ώστε να πιάσουν τόπο τα φράγκα σας και να μην τα κλαίτε δίχως μάλιστα να γίνει η δουλειά σας. Οι προβολείς δεν είναι σαν τις τηλεοράσεις που και λάθος επιλογή να κάνεις την πετάς σε ένα έπιπλο ή την κρεμάς στον τοίχο και συμβιβάζεσαι. Μια λάθος επιλογή ή λάθος στην εγκατάσταση του προβολέα μπορεί να είναι μοιραία.
  12. billpeppas

    COVID-19

    Τι δεν καταλαβαίνεις ? Βλέπει το θέμα σφαιρικά... και στο αποδεικνύει με επιστημονικό τρόπο όπως απέδειξε στους συνανθρώπους του πως η Γη είναι επίπεδη (να, βλέπετε ? η θάλασσα και ο ορίζοντας είναι ίσιος όχι καμπύλη, οπότε η Γη είναι επίπεδη)
  13. billpeppas

    COVID-19

    Ignore the troll
  14. billpeppas

    COVID-19

    Ignore list από την πλειονότητα των ακολούθων του thread και θα ψάξει για άλλο λημέρι να γράφει τις μπούρδες του...
  15. billpeppas

    COVID-19

    Καλά εσύ έχεις κάψει φλάντζα καιρό τώρα... (και τα μηχανήματα δεν καίνε οξυγόνο by the way).
  16. billpeppas

    COVID-19

    Ξέρεις πόσα χρήματα δίνουμε για να φτιάξουμε ΜΕΘ ? Δεν παλεύεσαι με τίποτα. Ελπίζω να είσαι κάτω των 16 ετών γιατί διαφορετικά τζάμπα το οξυγόνο που χαλάς...
  17. billpeppas

    Cosmote Modem to Asus router προβληματα...

    Αφήνεις το Cosmote στο 192.168.1.1 Βάζεις το Asus σε Wireless Router mode, advanced settings, και του δίνεις PPPoE με τα settings (username & pass της γραμμής σου) και δίνεις network ip 192.168.0.1 στο Asus. Το δίκτυο σου, όλο στο 192.168.0.x με μοναδικό DHCP Server στο Asus. Κλείνεις DHCP Server στο Speedport. Settings screenshots attached here!
  18. billpeppas

    COVID-19

    Για παπαροειδήσεις δεν ξέρω, αλλά στο παρόν νήμα έχουμε αρκετούς παπάρες if you know what I mean.
  19. billpeppas

    COVID-19

    Ένα εξίσου ενδιαφέρον άρθρο που έρχεται να επιβεβαιώσει τελικά το παραπάνω: Death by COVID-19: a Rare Incident
  20. billpeppas

    COVID-19

    Υπάρχει και ένα ακόμα εμπόδιο... τα μαλακισμένα παιδιά τους που δεν τους αφήνουν να κάνουν το εμβόλιο και δεν τους πάνε στο κέντρο εμβολιασμού. Δυστυχώς στο σόι μας που είναι μεγάλο, οι περισσότεροι από τα 2-3ιτα ξαδέρφια δεν έχουν ούτε οι ίδιοι εμβολιαστεί ούτε αφήνουν τους γονείς τους να το κάνουν. Δεν πειράζει παιδιά, να μειωθεί ο πληθυσμός να πάρουμε και εμείς σύνταξη πριν τα 100
  21. billpeppas

    COVID-19

    Σοβαρά τώρα ? Με ντουβάρια μιλάμε ?
  22. billpeppas

    COVID-19

    Πωωω ρε φίλε! Ευτυχώς με ενημέρωσες και δεν το ήξερα!.... εεεε... NOT! Θα απαντήσεις στο ερώτημα μου ? Είπες πως το Astra Zeneca είναι 16 φορές πιο επικίνδυνο από τα Pfizer/Moderna... θα μου λύσεις την απορία ? Έχω αρχίσει να ανησυχώ μιας και έχω φάει Astra Zeneca εγω.
  23. billpeppas

    COVID-19

    Ρε άνθρωπε, πρός Θεού, θες να μας τρελλάνεις ? Είσαι τόσο ή trollάρεις επίτηδες για να μας σπας τα νεύρα ? Ποιά οδηγία άλλαξε ? Ως πρός τι άλλαξε ? Για ποιό λόγο ήταν η οδηγία ? Και επειδή κάνεις σαν τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του (ομολογώ, το να το βλέπεις να γίνεται αυτό για λίγο είναι διασκεδαστικό, μετά καταντάει βαρετό και έρχεται η ignore list)... ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ: ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΤΟ Astra Zeneca ΕΙΝΑΙ 16 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΑ MODERNA/PFIZER Ξαναλέω: ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ "16 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ASTRA ZENECA". Μέχρι να απαντήσεις με αποδείξεις τεκμηριωμένα στην παραπάνω δήλωση σου, εγω θα λέω πως εσύ είσαι 16 φορές πιο επικίνδυνος από τον @acct
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.