Goklagie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Καλησπέρα σας,ξέρει κανείς κάποια σελίδα με σχέδια για μπλουζάκια? Εννοώ δηλαδή στάμπες. Αλλά να είναι σε αξιοπρεπές μέγεθος και γενικής θεματολογίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιανουάριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Φιλε εγω για το σχολειο παρεγγειλα κατι μπλουζακια για την πενταημερη απο μια εταιρια Εκδοτικη λεγεται και ειναι στην Αθηνα Ερμου και Φωκιονος αμα θυμαμαι καλα...εχει πολλα σχεδια απο διαφορα θεματα.........τηλεφωνα και τα λοιπα απο αθριο αμα ενδιαφερεσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Εχω ψωνισει 4-5 φορες απο εδω...Πολυ καλη ποιοτητα (20-25 πλυσιματα κ ειναι ακομα σαν καινουργια) Επισης οι σταμπες αλλαζουν συχνα, οποτε εχει αρκετες ιδεες http://www.tshirthell.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Υπάρχει και ένα μαγαζί που λέγεται thelab το οποίο φτιάχνει επίσης μπλούζες ότι θες αρκεί να είναι vector έχει σε καμιά 5-6 πόλεις μόλις βρω url θα ποστάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 http://www.maragos.gr/ Παρα καλο μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goklagie Ιανουάριος 27, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
floritsa Νοέμβριος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 εχω ψωνισει κ απο το εξωτερικο,αλλα τετοια ποιοτητα δν εχω βρει!τα μεγεθη των σχεδιων που τυπωνει καλυπτουν ολη τη μπρος ή πισω μερια της μπλουζας!δες κ πως τυπωνει για να καταλαβεις.. cheers!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 8, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 εχω ψωνισει κ απο το εξωτερικο,αλλα τετοια ποιοτητα δν εχω βρει!τα μεγεθη των σχεδιων που τυπωνει καλυπτουν ολη τη μπρος ή πισω μερια της μπλουζας! δες κ πως τυπωνει για να καταλαβεις.. cheers!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.