Jump to content

Goklagie

Premium Members
  • Posts

    104
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Goklagie

  1. Goklagie

    Αγορά κινητού με ελαστικό budget

    Χμμ άρα τα 2gb κλειδώνουν => όχι S3. Μάλλον στο LG θα καταλήξω αλλά θα περιμένω να δω τι παίζει και με το hongmi 2, μιας και δεν με πιέζει ο χρόνος. Το merimobiles το έχει στα 299$ :drool::drool:.
  2. Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος ενός lg e510 και προσανατολίζομαι στην αλλαγή του. Το βασικό μου παράπονο είναι ότι για να κάνω 2-3 βασικά πράγματα πρέπει να φτύσω αίμα. Πχ για skype πρέπει να κλείσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο παρασκήνιο, για να περάσω εφαρμογές χρησιμοποιώ link2sd γιατί ο χώρος δεν είναι αρκετός (ακόμα κι έτσι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός), πρακτικά δεν μπορώ να δω mail γιατί γεμίζει ο χώρος πολύ γρήγορα, ο dialer κολλάει που και που κλπ κλπ. Ζητούμενο είναι ένα κινητό που θα κάνει τη δουλειά μου χωρίς μα και μου, και χωρίς να πρέπει να έχει ούριο άνεμο για να τρέχω 2 εφαρμογές μαζί. Με ενδιαφέρουν: Ταχύτητα σε λογικά πλαίσια (φαντάζομαι τα 2gb ram χρειάζονται γι' αυτό, θέλω να αποφύγω τα κολλήματα όσο το δυνατόν πιο πολύ), μπαταρία (να βγάζει μέρα με mail, τηλέφωνα, internet), τιμή. Θα μου άρεσαν: Micro sd, ραδιόφωνο, video output από το usb. Δεν με ενδιαφέρουν: Full HD οθόνη, κάμερα. Με βάση αυτά έχω θέσει ταβάνι το lg g2, ~320 ευρώ, το οποίο υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου. Αρκετά υψηλή η τιμή του, σαφώς και θα ήθελα κάτι πιο φθηνό, οπότε προσπαθώντας να προσδιορίσω το "πάτωμα" έπεσα πάνω στο, πολυτραγουδισμένο εδώ μέσα, [ame=http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREK2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1397701758&sr=8-1&keywords=moto+g]moto g[/ame], ~140 ευρώ. Φαίνεται όντως εξαιρετικό για τα λεφτά του, με ξινίζει όμως το 1gb ram. Ανεβαίνοντας λίγο, υπάρχει το xiaomi MI-2s, ~175 ευρώ. Έχει τα πάντα, μόνο αρνητικό ίσως η μπαταρία και το service (λόγω Κίνας). Ακόμη πιο πάνω έχουμε το lg optimus g, ~220 ευρώ, το οποίο και μου φαίνεται το πιο καλό πακέτο. Κι εδώ έρχομαι να ρωτήσω τη γνώμη σας: 1) Τα 2gb ram κάνουν αισθητή διαφορά; 2) Παίζει ρόλο που το optimus g είναι παλιό μοντέλο; 3) Με βάση τη χρήση που περιέγραψα, υπάρχει λόγος να ανεβώ στα ~280 ευρώ του nexus 5 ή στα ~320 του g2; Μέχρι 220 μπορώ να δώσω άνετα, παραπάνω θα ζοριστώ και δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει τον κόπο. Γενικά τι πιστεύετε; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και καλό βράδυ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.