Jump to content



AMD-Gigabyte mobo Problem


skywriter

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά

Έχω όπως λέει και ο τίτλος έναν επεξεργαστή socket A στα 3gh motherboard Gigabyte 7nnxp μία κάρτα γραφικών ΑΤΙ 9800pro 2x512mb ddr (δεν θυμάμαι ακριβώς μάρκες).Γύρισα από διακοπές βάζω τον σκληρό που είχα πάρει μαζί τον φτιάχνω τον κάνω gg :D.Τον ανοίγω φορτώνει windows με το που μπαίνει windows ντουπ κλίνει. Ανοίγει από μόνο του και μετράει τις ram και κολλάει αφού τις μέτρησε. Ε το ξανακάνω restart και κάνει έναν ήχο που στα bios μπορεί να χαρακτηριστεί σαν long beep επαναλαμβανόμενο. Το έψαξα στα award bios error beep code δεν υπήρχε αυτό το πράμα. Μετά άρχιζα να βγάζω μνήμες κάρτες να δω μήπως είναι κάποιο από αυτά το problem.Τελικά για να μην σας τα πολυλογώ. Μετα σταμάτησε να κάνει τα beep ακόμα και αν δεν είχε κάρτα γραφικών πάνω.Από τότε το pc απλώς ανοίγει και δεν κάνει τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Εγώ λέω ότι οι μνήμες μάλλον κάνουν την ζημιά. Δοκίμασε να τις βγάλεις και δοκίμασε να βάλεις μόνο το ένα dimmaki. Παίξε με ενα dimmaki και σε όλα τα slots της μητρικής. Αμά δεν γίνει τπτ πάρε απο καποιον φίλο σου RAM και δοκίμασε να σιγουρευτείς οτι δεν ευθύνεται η RAM για το πρόβλημα σου.;)

Και με το Clear CMOS μπορεί να λυθεί το πρόβλημα βέβαια και τσάμπα μιλάω..:p :p

Link to comment
Share on other sites

Την μπαταρία την έβγαλα και την ξαναέβαλα (δεν την άλλαξα όμως),αλλά τίποτα. Αυτό με τα dimakia το δοκίμασα πρώτο πρώτο,αλλά τίποτα πάλι. Γενικός ότι συνδυασμός υπήρχε με βάλε βγάλε το δοκιμασα :D. Τώρα το clear bios δεν έχω ιδέα τι είναι. Θα το κοιτάξω στο net αλλά αν μπορείς σε παρακαλώ εξήγησε σε γενικά πλαίσια τι είναι. Επίσης θα δοκιμάσω να πάρω καινούργια μπαταρία για την mobo.

Ευχαριστώ για τα μέχρι τώρα replies.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.