Jump to content



αναβαθμιση....? αν ναι, τι?


CyBeR_JiM

Recommended Posts

καταρχην καλησπερα σας...

εχω το εξης συστημα.....

mobo: MSI K7N2 Delta

cpu: AMD athlon XP 2600+

ram: 1024 ddr / 400mhz

vga: geforice fx 5200

hdd: 80 + 320 gb

psu: 300(!!!) watt

οχι οτι εχω καποιο προβλημα αλλα θελω το κατι παραπανω.. σε θεματα gaming κλπ κλπ...

και οχι μονο... γενικα ειμαι ενας χρηστης που θελει να κανει πολλα πραγματα ταυτοχρονα...

τι θα ειχατε να μου προτεινετε για αυτο το κατι παραπανω?? δεν διαθετω πολλα χρηματα γιαυτο υπολογιστε γυρω στα 300 ευρω...?

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν πάρεισ νέο Pc, πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις άλλη κάρτα γραφικών, και ένα τροφοδοτικό. Για κάρτα πάρε καμια ati x1600pro 256mb ή καμιά grforce 7600gs 256mb, απο τροφοδοτικό πάρε ένα tagan απο 380-450Watt ή ένα enermax (για εμένα τα tagan είναι αρκετά καλύτερα).

Τώρα αν βρείς μεταχειρισμένο επεξεργαστή οκ, διαφορετικά θα σου έλεγα να βρεις κανέναν amd sempron/athlon 754/939 (μεταχειρισμένο) και καμιά Motherboard (754/939 πάλι μεταχειρισμένη και να τα βάλεις όλα να δουλέψουν και αυτο γιατί έχεις αρκετή ram ddr1.

Εγω νομίζω οτι ή θα πάρεις το τροφοδοτικό με την κάρτα ή τον επεξεργαστή με την Motherboard (το οποίο σύστημα θα θέλει και τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών> αρκετά λεφτά) ή το καλύτερο να πάρεις νέο Pc.

Δεν ξέρω κοίτα σε e-shop και τέτοια μαγαζιά για τιμές και αποφάσισε...

Link to comment
Share on other sites

κάνε υπομονή να μαζέψεις λεφτά ες το και το καλοκαίρι. απλά δεν θα δεις τίποτα διαφορετικό μιας κι απ' τον Σεπτέμβρη δεν θα αξίζει πάλι το σύστημά σου. Ή αλλιώς κάνε δόσεις και πάρε μια χάλια κάρτα γραφικών ώστε να περιμένεις τις μικρές αδελφές των κορυφαίων υποστηριζόμενων DX10 καρτών γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.