Jump to content


clone windows - προβλημα


agganis1416003242

Recommended Posts

Εχω 2 ακριβως ιδια κομπιουτερ (ιδιο hardware και ιδιο software). Mου χαλασαν τα windows στο ενα και ειπα να κανω image με το Acronis απο το ενα στο αλλο. Ολα ωραια και καλα αλλα οταν ξεκιναει το pc που εβαλα το image , μου εμφανιζει ενα παραθυρο "Ενεργοποιηση προοιοντος Windows" "Υπαρχει ενα προβλημα το οποιο εμποδιζει τον ελεγχο της αδειας αυτου του υπολογιστη απο τα Windows.". Και φυσικα δεν μπορω να κανω τιποτα.

Τι ειναι τωρα αυτο?

Τι μπορω να κανω για να το φτιαξω?

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να πας στην ενεργοποίηση των Windows, επέλεξε " Ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου", στο επόμενο βήμα θα δεις κάτω-κάτω ένα κουμπί για να αλλάξεις τον κωδικό, βάζεις τον κανονικό κωδικό του 2ου συστήματος και μετά κλείνεις το παράθυρο, το ξανανοίγεις και κάνεις ενεργοποίηση μέσω internet.

Link to comment
Share on other sites

Στο μήνυμα που λες, δεν έχεις καμιά επιλογή για παραπέρα? Τίποτα? Μόνο shutdown? Σορι που ξαναρωτάω εφόσον το λες και πιο πάνω απλά μου φαίνεται κουλό...

Αν μπορέσεις τελικά, δοκίμασε ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου. Καλείς είτε στο 800κάτι που έχει αυτόματο σύστημα η αν δε βγάζεις άκρη στο εναλλακτικό νούμερο που θα είναι Αγγλία (μιλάς με ’γγλο δλδ), δεν πρόκειται να σου πάρει κανένας το κεφάλι ούτε να χάσεις την ενεργοποίηση στον 1ο Η/Υ. Και αν σε ρωτήσουν λες οτι άλλαξες μητρική πχ.

Link to comment
Share on other sites

To κουφο ειναι τωρα οτι το εβαλα και σε ενα τριτο μηχανημα (ακριβως ιδιο) και δεν υπηρχε κανενα προβλημα. Δεν υπαρχει καμια επιλογη να κανω τιποτα. Ενα "ΟΚ" μου βγαζει και οταν το παταω μου εμφανιζει παλι το παραπανω μηνυμα.

Γιατι γινεται αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.