redmitsos Posted May 30, 2010 #1 Share Posted May 30, 2010 εχω το ρουτερ της pirelli το :musik009:εξαιρετικο δωρακι της ον το οποιο αποσυνδεεται αρκετες φορες τελευταια και μπουκωνει ευκολα ετσι αποφασισα να αγορασω καποιο νεο και εχω στο μυαλο αυτο εχετε κατι καλυτερο να μου προτεινετε σε αυτο το ποσο περιπου ? ευχαριστω για τις συμβουλες σας:smile003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Posted June 1, 2010 #2 Share Posted June 1, 2010 υπαρχει και το LINKSYS WAG120N στα ιδια χρηματα με σχεδον ιδιες δυνατοτητες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmitsos Posted June 1, 2010 Author #3 Share Posted June 1, 2010 αναμεσα σε αυτα ποιο απο τα 2 θα επελεγες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Posted June 1, 2010 #4 Share Posted June 1, 2010 Προσωπικά το linksys νιώθω πως είναι πιο έμπιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Posted June 1, 2010 #5 Share Posted June 1, 2010 Sε περιπτωση φιλου μου που ειχε τοσο καιρο linksys (24αρα οτε)και τωρα εβαλε αναγκαστικα baudtec λογω connex tv ειπε πως κλειδωνε παραπανω απο τωρα και δεν αποσυνδεοταν ή κολλουσε ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmitsos Posted June 1, 2010 Author #6 Share Posted June 1, 2010 ευχαριστω ολους πολυ παρηγγειλα το linksys και ελπιζω να μην με απογοητευσει:sauer023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.