Jump to content



κλειδωμένος φάκελος"τα έγγραφα μου" μετά από καινούρια εγκατάσταση xp


weirdo1977

Recommended Posts

λοιπόν η περίπτωση έχει ως εξής, για να μην κάθομαι να κάνω backup δημιούργησα χορό στην αρχή του σκληρού με το partition magic και έκανα ένα καινούριο partition στο οποιο έκανα καινούρια εγκατάσταση xp... πάω τώρα να μπω στον φάκελο που σας λέω k μου λέει πως η πρόσβαση δεν επιτρέπεται... μπορεί να βοηθήσει κάποιος μιας k το pc δεν είναι δικό μου k έχει σημαντικά αρχεία για μια πτυχιακή μέσα... έχω ψιλοφρικαρει

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις δικαιώματα administrator μπορείς (αφού πρώτα ξετσεκάρεις το κουτάκι στο folder options που λέει use simple file sharing) να πάρεις την κυριώτητα των φακέλων που σε ενδιαφέρουν. Μετά θα έχεις κανονική πρόσβαση στα αρχεία σου.

Link to comment
Share on other sites

Ποιά καινούρια windows εννοείς;

Αναφέρομαι στα XP. Το παλιό λειτουργικό τι ήταν;

Μήπως είχες τα δεδομένα σου σε κρυπτογραφημένους φακέλους;

---> Μην ξεχνάς να γυρνάς το πληκτρολόγιο στα ελληνικά. Αν μπορείς διόρθωσε την προηγούμενη καταχώρησή σου.

Link to comment
Share on other sites

δε κατάλαβες... δημιούργησα χορό στον σκληρό για να κρατήσω τα παλιά αρχεία όπως ήταν k να κάνω καινούρια εγκατάσταση στον καινούριο partition...τα αρχεία τώρα τα βλέπω με την καινούρια εγκατάσταση k βρίσκονται στον σκληρό d:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.