Jump to content



Java Developer Day


Kanonieris

Recommended Posts

Γεια σας labites.Εχω να μπώ στο φορουμ κανένα χρόνο:p

Για πρόσκληση Στο σεμινάριο μπείτε στο παρακάτω link :

http://gr.sun.com/sunnews/events/2007/developerday/agenda.html

Η Καλύτερη Ομάδα Java της Sun Microsystems στην Ελλάδα για μία και μόνο εκδήλωση!

Η Sun Microsystems σε συνεργασία με το Athens Information Technology έχει την χαρά να σας προσκαλέσει την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 09:00 στο κεντρικό αμφιθέατρο του AIT στην Παιανία (19,5χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου) στην ημερίδα:

Java Developer Day

Ομιλητές σε αυτή την μοναδική εκδήλωση θα είναι η Ομάδα Ευαγγελιστών της Java από την Sun Microsystems Inc., την εταιρία που δημιούργησε την Java, οι οποίοι και θα επισκεφθούν για πρώτη φορά τη χώρα μας. Επιπλέον, επίσημος προσκεκλημένος με σημαντικές παρεμβάσεις στην εκδήλωση θα είναι ο Dr Heinz M. Kabutz, συγγραφέας του Java Specialists' Newsletter και ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στην Java παγκοσμίως.

Δηλώστε τώρα δωρεάν συμμετοχή στην εκδήλωση.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας καθώς και δωρεάν DVD με εργαλεία Java. Επιπλέον, προσφέρεται δωρεάν χώρος πάρκινγκ ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν αναμνηστικά δώρα Java.

(τι κείμενο είναι copy-paste απο freestuff.gr)

Αυτά,

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.