Jump to content

wireless

st.ef

Recommended Posts

Καλημερα. Σπιτι εχω δυο desktop εκ των οποιων το ενα συνδεεται ενσυρματα με το router ενω το αλλο ασυρματα με ενα usb. Το προβλημα ειναι οτι ο υπολογιστης που συνδεεται ασυρματα καθε φορα που τερματιζει, τα windows χανουν την συνδεση με το ρουτερ ενω το utility του usb οχι. Τι λυση υπαρχει?

Καλημερα. Σπιτι εχω δυο desktop εκ των οποιων το ενα συνδεεται ενσυρματα με το router ενω το αλλο ασυρματα με ενα usb. Το προβλημα ειναι οτι ο υπολογιστης που συνδεεται ασυρματα καθε φορα που τερματιζει, τα windows χανουν την συνδεση με το ρουτερ ενω το utility του usb οχι. Τι λυση υπαρχει?

δεν καταλαβαινω που ακριβως ειναι το προβλημα. :S

αφου τερματιζεις τον υπολογιστη, τι σε νοιαζει που τα windows τερματιζουν την συνδεση πριν απο το utility του USB;

Εχεις δικιο δεν ειναι ξεκαθαρο.. Το προβλημα ειναι οτι οταν ανοιξει ξανα ο υπολογιστης δεν συνδεεται αυτοματα και πρεπει να το κανεις χειροκινητα..

Εχεις δικιο δεν ειναι ξεκαθαρο.. Το προβλημα ειναι οτι οταν ανοιξει ξανα ο υπολογιστης δεν συνδεεται αυτοματα και πρεπει να το κανεις χειροκινητα..

Ααααααααα. τωρα καταλαβα!

Σιγουρα υπαρχει μια επιλογη για αυτο, την ειχα δει, πες μου τι λειτουργικο εχεις να σου πω που ακριβως ειναι ;)

Δε ξέρω αν μπορεί να το κάνει αυτό εφόσον χρησιμοποιεί το utility του usb.

Καλύτερα να ενεργοποιήσεις το wireless zero configuration στα services των windows και να κάνεις μέσα από τα παράθυρα τις συνδέσεις σου.

Ναι Σακη αυτο κανω..το θεμα ειναι οτι το κανω καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη ενω θα επρεπε να συνδεεται αυτοματα.

Ναι Σακη αυτο κανω..το θεμα ειναι οτι το κανω καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη ενω θα επρεπε να συνδεεται αυτοματα.

Πρεπει να εχει δικιο ο ΝickL. Ψαξε να βρεις στις ρυθμισεις του Utility καποια επιλογη που να λεει κατι παρομοιο με το " use this program to manage my internet connection". Αν το βρεις απενεργοποιησε το.

Εναλλακτικα, μπορεις να βγαλεις απο το startup το utility του USB.

στην συνεχεια ενεργοποιησε το service "wireless zero configuration". Αλλαζεις το startup time σε Automatic για να ξεκιναει καθε φορα που ανοιγεις τον υπολογιστη.

Και τελος ενεργοποιεις απο τα Windows την επιλογη "Use Windows to configure my Wireless Network Settings"

(Wireless Network Connection -> Properties)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.