Jump to content


Ανοικτή πρόσκληση «Σεμινάριο οδικής συπεριφοράς»


dpolal

Recommended Posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι

H Ελληνική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Audi (www.audi-club.gr), σε συνεργασία με το περιοδικό Auto Motor und Sport και τον γνωστό οδηγό αγώνων Ιαβέρη, διοργανώνουν ημερίδα-σεμινάριο με θέμα την Οδική συμπεριφορά.

Ομιλητής θα είναι, ο γνωστός σε όλους μας για την αγωνιστική του δράση αλλά κυρίως για την ιδιαίτερη ευαισθησία του σε θέματα Οδικής παιδείας και συμπεριφοράς στην Ελλάδα, Ιαβέρης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα χωρητικότητας 500 ατόμων την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του περιοδικού Auto Motor und Sport (Motor press Hellas), που βρίσκεται στο Κρυονέρι Αττικής οδός Λεύκης αρ.132..

Aναμένουμε τις συμμετοχές ΟΛΩΝ σας καθώς και φίλων, συγγενών και γνωστών σας, ώστε να συμμετέχουμε όσο το δυνατόν μαζικά και δυναμικά.

Η εκδήλωση θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!!!!

Σαν αυτοκινητιστική Λέσχη, πιστεύουμε, ότι το θέμα της Οδικής Συμπεριφοράς και οι κίνδυνοι που απορρέουν από αυτή, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

Χάρη στην κοινωνική ευαισθησία κάποιων ανθρώπων από τον χώρο του αυτοκινήτου, και ειδικότερα του κύριου Ιαβέρη, δίνεται μια ξεχωριστή δυνατότητα σε όλους εμάς να επωφεληθούμε από γνώσεις και εμπειρίες που μπορούν να διαφοροποιήσουν τον μέχρι σήμερα τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας κατά την οδήγηση , συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.

Πάρτε λοιπόν την γυναίκα σας, τα παιδιά σας, τον πατέρα σας, την μάνα σας, τα αδέλφια σας, συγγενείς και φίλους, και ελάτε να κάνουμε μαζί μια ξεχωριστή εκδήλωση, μια ενημέρωση ΖΩΗΣ για το μέσο που καθημερινά εκθέτουμε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε θανάσιμο κίνδυνο

Ευχαριστούμε θερμά, τον οδηγό αγώνων Ιαβέρη καθώς και το περιοδικό Auto Motor und Sport για την θετική και άμεση ανταπόκριση τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.