Jump to content



AΝΑΒΑΘΜΙΣΗ PC


lionor

Recommended Posts

ψαχνω να βρω καποιον που να γνωριζει πολυ καλα απο υπολογιστες (hardware-software), να μου δωσει συμβουλες για το pc μου, αν μπορεσει να βρει αυτα που χρειαζεται να του βαλω για αναβαθμιση και φυσικα να μου τα τοποθετησει, με το αζημειωτο βεβαια! Οποιος θελει και μπορει, και μενει Αθηνα, ας μου στειλει pm...

Link to comment
Share on other sites

Πες μας τι μηχανημα θελεις να στησεις , γιατι το θελεις κλπ...Επισης αν το στησεις μονος σου να ξερεις οτι θα αποκτησει αλλη αξια μετα για σενα..:)

βημα βημα μπορεις να το φτιαξεις.Δεν ειναι δυσκολο..Οτι απορια εχεις , διαβαζεις manual και μετα ρωτας εδω να σου πουμε.

Link to comment
Share on other sites

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=19195

δες και αυτο να παρεις μια ιδεα, πιστευω θα σε βοηθησει..

ΥΓ.καλητερα καντο μονος σου και θα μαθεις και οπως ειπε ο GoMaR θα αποκτησει

αλλη αξια για σενα;)

Link to comment
Share on other sites

παιδια ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα σας λογια αλλα μονος μου δεν μπορω να το κανω. Δεν εχω τοσες γνωσεις για να το κανω...εδω προσπαθησα να βγαλω την ψυκτρα που εχει ο επεξεργαστης και δεν τα καταφερα...Κανει εναν απαισιο θορυβο και θελει αλλαγμα. γι αυτον θελω καποιον να μου πει αναλυτικα τι πρεπει να αγορασω και να μου τα σεταρει μετα!

Link to comment
Share on other sites

θελω καποιον να με βοηθησει πρακτικα κυριως και οχι απο δω μονο. Το οτι πρεπει να βαλω εναν zalman στον επεξεργαστη, το ξερω, αλλα δεν μπορω να τον βαλω...το οτι πρεπει να αλλαξω επεξεργαστη, το ξερω, γιατι εχω εναν celeron, αλλα δεν ξερω να τον βαζω... καταλαβατε?

Link to comment
Share on other sites

συμφωνω με τους προλαλησαντες...το 70% των αναβαθμισεων ειναι πανευκολο (να βαλεις καρτα,να βαλεις μνημη,να αλλαξεις τροφοδοτικο,να βαλεις σκληρο-σιντι-ντιβιντι,)ειναι αστεια(τα μαθαινεις με την πρωτη φορα),απλα προσεχεις τον στατικο ηλεκτρισμο (αγγιζεις το ψυγειο πριν αγγιξεις οτιδηποτε απο το μηχανημα),παντα σβηστο και εκτος ρευματος οταν πειραζεις κατι και αποκει και περα αν μαθεις απο τωρα να δινεις 50 ευρω για 10 λεπτα δουλεια ...........μην ψαρωνεις με την ψυκτρα...διαβασε το μανουαλ και τα σχετικα του φορουμ ,δεν πιστευω να προσπαθησες να την ξεριζωσεις :) ε?και στο κατω κατω ειναι εντελως υποκειμενικο το τι χρειαζεσαι και τι οχι και πανευκολα ξοδευεσαι για κατι που σου ειναι αχρηστο...μπορει πχ να θες μονο ιντερνετ κ καποιος να σου πει "μεγαλε παρε Χ6800 και κοιτα και για καλο στεπινγκ"...ναι ενας τετοιος επεξεργαστης ειναι το ονειρο καποιου αλλου χρηστη αλλα για σενα μπορει να ειναι 1000 ευρω πεταμενα,αφου βολευεσαι μια χαρα και με εναν 4300..

προσοχη μονο σε overclocking,flashing (bios κλπ) και τασεις που ειναι αρκετα risky...απο εκει και περα το pc αν δεν το κλωτσησεις δεν χαλαει...

Link to comment
Share on other sites

πες μας καταρχην τι συστημα δια8ετεις αυτη τη στιγμη (ειπες σελερον οποτε λογικα πας για ριζικη αναβα8μηση=καινουριο PC),ποσα χρηματα δια8ετεις για την αναβα8μηση και για πια χρηση προοριζεται το συστημα που 8α στησεις.

να εχεις κατα νου οτι εαν αγορασεις καινουριο συστημα και φοβασαι τοσο πολυ να το συναρμολογησεις μονος σου μπορουν να στο συναρμολογησουν και απο το καταστημα που 8α αγορασεις τα διαφορα υποσυστηματα χωρις χρεωση (πχ Πλαισιο) εαν φυσικα αγορασεις τα παντα απο ενα καταστημα

Link to comment
Share on other sites

Αν επιμενεις να μην το συναρμολογησεις μονος σου η παραπανω προταση ηταν η καλυτερη! Γιατι αν δε σου δουλευει κατι μπορεις να το πας πισω στο καταστημα και να απαιτησεις να στο επιδιορθωσουν..

Link to comment
Share on other sites

επειδη δεν θελω να διαθεσω πολλα χρηματα, θελω μια μικρη αναβαθμιση, να μου κρατησει λιγο καιρο και μετα μαλλον θα αγορασω καινουργιο. Το ειναι μια χαρα, το μονο που δεν με καλυπτει ειναι στα παιχνιδια. Αν και δεν ειμαι φανατικος, που και που δοκιμαζω κανενα. Σκεφτομαι να του βαλω εναν northwood εκει κοντα στα 3 και μια καλουτσικη καρτουλα γραφικων agp. Οπως εχω πει, θελω να κανω κατι με λιγα χρηματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.