Jump to content



iPhone General Discussion.


_Chris_

Recommended Posts

Δεν εχω γιοτοφωνο αλλα σημερα επεσα πανω σε αυτο και και ισως σας ενδιαφερει :

http://www.iphonehellas.gr/18359/windows-live-messenger-iphone/

P.S: Ρε συ GV το iLele ειναι η λελετζα??? λολ! :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 88
  • Created
  • Last Reply
Δεν εχω γιοτοφωνο αλλα σημερα επεσα πανω σε αυτο και και ισως σας ενδιαφερει :

http://www.iphonehellas.gr/18359/windows-live-messenger-iphone/

P.S: Ρε συ GV το iLele ειναι η λελετζα??? λολ! :D

Παιζει το MSN..και ας μην ειναι WLM..

Ναι το iLeLe ειναι η Λελετζα..χαχ:p

Link to comment
Share on other sites

Για όσους δεν το γνωρίζουν πριν απο καμια ωριτσα περίπου η apple εδωσε στην κυκλοφορία το ios4 μεσω του itunes.Οποιος δεν θέλει να χάσει jb κτλ μπορει να το κατεβασει.

EDIT

Οι πρώτες εντυπωσεις είναι πάρα πολυ καλές.Σιγουρα ένα πολυ καλό υποκατάστατο μέχρι την έλευση του νέου

Link to comment
Share on other sites

Μουλτι-τατζ κανονικά,το digital zoom δεν υπάρχει (λογικό) αλλά το εντυπωσιακότερο όλων ειναι ο επανασχεδιασμός των εικονιδίων και των movement effects στα apps.Πολλά apps βεβαια θέλουν update,όπως το tapatalk το οποίο δεν μπορεί να "ποσταρει" Ελληνικούς χαρακτήρες στα φορουμ.

Ισως είναι και εντύπωσή μου αλλά έχει μια φρεσκάδα στην απόκριση που δεν είχε πριν.Κάτι σαν την φρεσκάδα και την αμεσότητα των "κλικ" των amd σε περιβάλλον windows ενα πράμα.

Link to comment
Share on other sites

ναι σε πολλά εχει βγει το πρόβλημα..αλλά

ZtczB6-A9Bc

και

[ATTACH]8586[/ATTACH]

λογικά είναι πρόβλημα software και θα λυθεί άμεσα σε όσους εμφανίστηκε

και κάτι που ξέχασα

http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/25775/

post-494-1414343464,1484_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Το μεταλλικό περίβλημα του iphone4 αποτελεί παράλληλα και τις κεραίες του.wifi,bluetooth και για το δίκτυο κινητής.Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι όταν καλύπτονται οι περιοχές κάτω αριστερά που ενώνουν τις 2 κεραίες.

[ATTACH]8587[/ATTACH]

Αποκλείεται να είναι θέμα hardware διότι

Readers who saw the original forum discussions say that the issue is believed to occur when switching frequencies; because the lag is allegedly not calibrated correctly, it results in the device reporting "no service" rather than switching to the frequency with the best signal to noise ratio."

"iOS 4 introduced some enhancements to how the baseband selects which frequencies to use, so it makes sense that the error may have crept into those changes," Dilger reports. "Additionally, this explains why iOS 4 has also caused similar problems for iPhone 3GS users."

Dilger reports, "Additional readers have shared other related experiences that also corroborate the idea that the issue is related to iOS 4's software control of the baseband, including the fact that the issue seems easily reproducible when connecting to a WWAN 3G network but does not appear when connecting to a Microcell 3G. If the problem were simply hardware related issues of the antenna design, it should only affect iPhone 4 units with that new design and should occur at all times, regardless of the tower type. That is not being observed."

post-494-1414343464,1864_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ε και τι με αυτό;είναι δυνατόν να μπορέσεις να πιάσεις ολόκληρες τι επιφάνειες τους;όχι

Οπότε πάντα θα υπάρχει ελεύθερο σημείο.με αυτόν το τροπο έκαναν εξοικονόμηση χώρου στο εσωτερικό του τηλεφώνου.για αυτό άλλωστε είναι και τόσο λεπτό.

Εδώ θα είσαι και θα δεις...θα γίνει ότι και με την προσθήκη πυξιδας που είχαν κάνει πέρσι.όλοι θα τους κατηγορούν λαό θα τους χλευαζουν και μετά από μερικούς μήνες όλοι θα το θεωρούν στάνταρ σις καινούριες συσκευές...ότι ακριβώς θα γίνει και με το γυροσκοπιο δηλαδή.περιττό και σε 2 μήνες αναγκαίο.

Πάντως το θεωρώ ανωριμο και γελοίο αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες με την κριτική για το συγκεκριμένο τηλέφωνο...αν δεν αρέσει σε κάποιον απλά να μην ασχολείται.δεν βλέπω τον ίδιο χαμό πχ με κάποιο προϊόν τη hp,Sony errickson,nokia κτλ.

Δηλαδή το μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί τον τομέα της τεχνολογίας είναι η απόδοση της κεραίας του iPhone!?γιατί κανένας δεν ασχολείται με πολύ πιο σοβαρά θέματα όπως πχ το προχθεσινό της google?που άρχισε να σβήνει εφαρμογές από τα nexus one remotely?η που αποδεδειγμένα οι περοσσοτερες εφαρμογές στο android market που βρίσκονταν στις τοπ θέσεις είχαν μπει με δάκτυλο της google γιατί συνελλεγαν πληροφορίες και κατέβαζαν διαφημιστικό υλικό παρά την επιθυμία του εκάστοτε χρήστη;

Για να βλέπουμε λίγο και χωρίς παροπιδες...και όχι με το που δούμε κάποιο προϊόν της apple να βγάζουμε τόση γκρίνια όση τα μωρά που βγάζουν δόντια...

Link to comment
Share on other sites

Το μάτι του Σάουρον είναι καρφωμένο στο iPhone 4 . Αν ο Jobs δεν το παρουσίαζε σαν το 8ο από τα Επτα Θαύματα δεν θα γινόταν τόσος ντόρος στο διαδίκτυο + ότι η Apple δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη της, αλλά τα παρουσιάζει ως καινοτομίες ή unique features. Anyway, το θέμα του iPhone πουλάει. Για αυτό και ασχολούνται όλοι μαζί του.

Δείτε εδώ. Χάνει την σύνδεση από τον server.

kYmVpoccPnc

Apple issues advice to avoid iPhone flaw

Link to comment
Share on other sites

Γιωργο εγω απλα ειπα πως στη φοτογραφια πιο πανο φενετε παντου το τηλεφονο να εχει κερέες, και πως απο οπου και να το πιασεις καιρεα θα πιασεις. Λες να κατηγορω το γιοτοφονο?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.