Jump to content



ερωτησεις περι o/c και mobo


Ghost O/C

Recommended Posts

Γεια σε ολουσ

ηθελα να ρωτησω τι ειναι το stepping σε εναν επεξεργαστη και τι ρολο παιζει στο ο/c

που μπορω να δω ποιεσ μνημεσ ειναι συμβατεσ στην gigabite ga-965p-s3

αυτη η mobo λεγεται αλλιως και DS3 ή κανω λαθος

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

1) ειναι η παρτιδα , και ημερομηνια παραγωγης του, και θεωρητικα καποιες "φουρνιες" αποδειχτηκαν καλυτερες απο αλλες (=πιο καλο μεσο OC)

2) δε ξερω αν εχει καποια λιστα στο site της η gigabyte, αλλα γενικα ολες πρεπει να παιζουν, καποιες τυχον ασυμβατοτητες μπορει να προκυψουν απο το chipset 965 και δε θα ειναι ολικες (= να μην παιζει καν η μνημη) αλλα μπορει καποιες να κανουν καλυτερο/χειροτερο overclock απο αλλες εξαιτιας του 965.

3) το DS3 ειναι αλλο μοντελο απο το S3 , ειναι σχεδον ιδια, αλλα το S3 ειναι το πιο budget, το DS3 Λιγο μεγαλυτερο (κυριως διαφορα στο southbridge, το απλο εχει ICH8 , το αλλο ICH8R).

Link to comment
Share on other sites

οποια μαγαζια πουλανε την S3 εχουν και την DS3 λογικα...

Στο OC η μονη διαφορα ειναι οτι η DS3 εχει (θεωρητικα, λογω καλυτερων πθυκνοτων) λιγο καλυτερες τασεις. Κυριως η διαφορα ειναι στο southbridge, δηλαδη στις δυνατοτητες RAID.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.