Jump to content


Περιεργο προβλημα με wd


kingzback

Recommended Posts

Λοιπομ... Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα ενα wd 250 ide.. Ολα καλα τον χωρισα σε 2 partition 40(windows) - 190(σαβουρα). Τα φορτωσα ολα win κανονικα xp sp2.. To προβλημα ειναι το εξης: Εχω τα αρχεια σε ενα φακελο στο μεγαλο κομματι. Το κανω cut και paste σε ενα αλλο φακελο στον ιδιο δισκο και μετα δεν μπορω ουτε να το ανοιξω ουτε να το σβησω. Καμια ιδεα??

Link to comment
Share on other sites

Και εγω ετυχε να εχω το ιδιο προβλημα και ποτε δεν εβγαλα καμια ακρη!Το πιο πιθανο ειναι να τρωνε καποιο κολλημα τα windows.Εγω θα σου ελεγα να κανεις copy/paste και μετα να σβηνεις το αρχειο απο το πρωτο partition.Με αυτον τον τροπο δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα!:D

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 15:10]

Δοκίμασε να κάνεις repartitioning από την αρχή με ntfs και άμα δεν έχεις πρόβλημα ώρας..

κάνε και στα 2 ένα full format...

2-3 φορες το εκανα αυτο που λες... Αστα.. Απελπισια..

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον το εκανα αυτο ολα καλα δεν βρηκε κανενα λαθος.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι μολις το φορτωσα ειναι οτι μου ζητησε restart γιατι εντoπισε κατι στη registry οτι δεν υποστηριζει δισκο πανω απο 137 gb. Επιπλεον εχω ηδη αλλους 2 δισκους πανω απο 137gb σε sata..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kingzback [Χθες, στις 15:36]

Nαι το εχω! Αυτο σκεφτηκα κατευθειαν και εγω αλλα το εχω.. Aλλα πως γινεται να λειτουργει σε fat32 και οχι σε ntfs??

Εγω παντως θα σου προτεινα να κανεις ενα format να ησυχασει το κεφαλι σου.Αν δν μπορεις να κανεις τοτε προσπαθησε να κανεις αυτο που σου ειπα και παραπανω.Κανε copy/paste το αρχειο και μετα σβησ'το απο την αρχικη του θεση(αν θελεις)!Δε θα εχεις κανενα προβλημα ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.