minus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2007 Ρε παιδια, υπαρχει τροπος στο thelab να κανω subscription σε θεματα που με ενδιαφερουν και να τα βλεπω ολα σε τιτλους σε μια σελιδα?Κατι αναλογο υπαρχει στο insomnia αλλα εδω δεν εχω καταφερει να βρω αν γινεται.Αναγκαζομαι ως ωρας να κανω bookmark καθε ενα θεμα που με ενδιαφερει.Η επιλογη στο controlpanel για νεες απαντησεις σε θεματα δεν με καλυπτει. Θελω να εγγραφομαι για παρακολουθηση σε διαφορα θεματα και να τα βλεπω ολα σε μια λιστα ανεξαρτητα απο το αν υπαρχουν νεες απαντησεις.Γινεται?
darkCount Φεβρουάριος 28, 2007 #2 Φεβρουάριος 28, 2007 Ο ευκολότερος τρόπος για να πετύχεις κάτι παρόμοιο είναι να απαντήσεις στα θέματα που σε ενδιαφέρουν ώστε να ενημερώνεσαι για τυχόν απαντήσεις με εμαιλ.Δυστυχώς κάτι άλλο δεν έχω υπόψη
Expert Φεβρουάριος 28, 2007 #3 Φεβρουάριος 28, 2007 Όπως λέει και από πάνω ο dark...Το είχα ψάξει και γώ θυμάμαι...αλλά δεν βρήκα κάποια άκρη...η μόνη λύση είναι αυτή
Green Dragon Φεβρουάριος 28, 2007 #4 Φεβρουάριος 28, 2007 Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει επιλογή " εγγραφή σε αυτό το θέμα ".Αυτό μοιάζει με την αντίστοιχη λειτουργία που έχουν άλλα forums.Αυτό που δεν ξέρω είναι, μέσα από ποιά επιλογή μπορείς να εμφανίζεις ένα κατάλογο με όλα τα θέματα που κατά καιρούς έχεις εγγραφεί. Πίστευα ότι θα στο εμφάνιζε πατώντας το Thelab Assistanse, που βρίσκεται στη πρώτη σελίδα, αλλά σε μένα δεν λειτουργεί. Αν μπορεί κάποιο από τα παιδιά του forum να μας διευκρινήσει.
darkCount Φεβρουάριος 28, 2007 #5 Φεβρουάριος 28, 2007 Είτε πατήσεις εγγραφή είτε απαντήσεις στο θέμα "γράφεσαι" σε αυτό. Μετά βλέπεις τα θέματα στα οποία έχεις γραφτεί στο "Προφιλ" σου. Για κοίταξε το...αυτό πρέπει να σου κάνει
Expert Φεβρουάριος 28, 2007 #6 Φεβρουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Είτε πατήσεις εγγραφή είτε απαντήσεις στο θέμα "γράφεσαι" σε αυτό. Μετά βλέπεις τα θέματα στα οποία έχεις γραφτεί στο "Προφιλ" σου. Για κοίταξε το...αυτό πρέπει να σου κάνει To Θέμα είναι ότι τα βλέπεις όσο απαντάνε και μέχρι να δείς την τελευταία απάντηση.
minus Φεβρουάριος 28, 2007 Author #7 Φεβρουάριος 28, 2007 Ok, παιδια, καταλαβα, ακριβως αυτο που θελω δεν γινεται. Μονο ημιμετρες λυσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.