Jump to content


Προβλημα με core temp!!!....plz help


stevene81

Recommended Posts

Γεια σας χθες εστησα ενα συστημα το οποιο αποτεληται απο p4 630 3Ghz, gigabyte 965g ds3..εχω θερμοκρασιες γυρω στους 50 βαθμους idle και 63+ σε load με μαμα ψυκτρα.. ειναι φυσιολογικο???.εαν κανεις ξερει μεχρι που πρεπει να ειναι οι θερμοκρασιες για αυτον τον επεξεργαστη θα μου ηταν πολυ χρησιμο να ξερω για να δω τι πρεπει να κανω..η θερμοεπαγωγικη παστα ειναι η arctic silver 5..ειμαι καινουργειος σε δαυτα, δεν ξερω πως πρεπει να τοποθετηται η παστα..εβαλα σταυρωτα απο ακρη σε ακτη πανω στον επεξεργαστη και λιγη ποσοτητα παραπανο στο κεντρο του επεξεργαστη..μηπως ειναι παρα πολυ η ποσοτητα???

ευχαρηστω εκ των προταιρων..

Link to comment
Share on other sites

η παστα καλυπτει ολο το καπακι του επεξεργαστη..αλλα το θεμα ειναι εαν εγω εχω βαλει περισσοτερη παστα απ'οτι θα επρεπε..και οσο αφορα το cpu fan, το εχω βαλει να δουλευει αναλογα με την θερμοκρασια του επεξεργαστη..δεν ειναι σωστο αυτο??..θα πρεπει να κανω disable αυτη την επιγολη??

Link to comment
Share on other sites

τελικα την εδωσα την 965g ds3 και πηρα μια 965p ds4 rev3.3 που ειναι πολυ καλητερη..υποστηριζει 1333fsb και κανει μονο 22ευρω παραπανω απο την ds3..αυτο που εχω να πω τωρα ειναι οτι εχω μονο 37 βαθμους σε idle και σε full load μεχρι 50..πολυ καλα..ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος γιατι σταματησε να στροφαρει σαν τρελο το ανεμιστιρ!!!...ευχαριστρω πολυ για της απαντησεις σας και πιο πολυ εσενα που ειχες την ds4 και μου εβαλες μπριζες και πηγα και την πηρα..

φιλικα στεφανος..

Link to comment
Share on other sites

Εδω δεν προλαβε να βγει rev2 , βγηκε 3,3? Τι διαφορες εχει ;

edit : Ελπιζω να συνεχιζεις να βλεπεις τις temps με το coretemp..Γιατι αν το δεις με το θερμομετρο της DS4 υπολογισε 15-20 πανω :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.