Jump to content



xbox360 hddvd & windows & hd playback.


Vadergr

Recommended Posts

Μολις κυκλοφορησε το hd dvd του xbox 360 στην αγορα μας σε καλη μαλλιστα τιμη (180-190ε).Απο οτι ειχε παρι το αφτι μου, ειναι σε μορφη usb και καποιοι το εχουν λειτουργησει κανονικοτατα στο pc τους.Θελω να ρωτησω τα ακολουθα...

1)Παιζει κανονικα το hd dvd του 360 στα win η θελει καποιο mod?

2)Θα παιξει κανονικα τις hd dvd ταινιες στα win?Στα vista τι γινεται?Απαιτειται hdcp?

3)Με ποιο προγραμμα?

4)Παιζει hd dvd/BR backups?

5)Υπαρχει τιποτε αλλο που θα πρεπει να προσεξει κανεις με το εν λογω drive?

Το θεμα με ενδιαφερει γιατι εχω ενα 24αρι μονιτορ στο pc non hdcp και οντας σινεφιλ, με ενδιαφερει αμμεσα η αναπαραγωγη hd ταινιων σε native αναλυση στο pc μου.

Ευχαριστω εκ των προταιρων!

Link to comment
Share on other sites

Με δεδομένη τη χρήση του AnyDVD HD (δεν θα αναφερθώ στην περίπτωση χωρίς αυτό γιατί περιπλέκονται λίγο τα πράγματα) και ενός δυνατού μηχανήματος:

1. Ναι Κανένα mod ή κάτι αντίστοιχο. Αναλόγως τη χρήση, ίσως χρειαστεί να περάσεις του UDF drivers 2.5.

2. Με τα παραπάνω δεδομένα και τη χρήση του PowerDVD 6.5 ή 7 (και το WinDVD 7.5 (Γιαπωνέζικο 8) παίζει μεν αλλά με το 1/4 της ανάλυσης, ήτοι 960*540), ναι. Το ίδιο και στα Vista. Με δεδομένη τη χρήση του AnyDVD HD, το HDCP πλέον δεν απαιτείται.

3. Δες 2.

4. Ναι (υπό την μορφή ripaρισμένων ταινιών)

5. Όχι

Όταν βέβαια συνειδητοποιήσεις ότι πλέον σχεδόν όλες οι ταινίες (HD DVD και BLU RAY) βρίσκονται ριπαρισμένες στο δίκτυο τα καβούρια θα νικήσουν και δεν θα αγοράσεις το HD DVD αλλά έναν μεγάλο δίσκο. :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.