Jump to content



PC4000 timings


2Fast4U

Recommended Posts

Πηρα τις Crucial Ballistix 2x1024MB DDR PC4000 cl3, αλλα το CPUz timing table λεει 3-4-4-10 αντι 3-4-4-8 που υπολογιζα για DDR500 overclock. Ετσι δεν μπορω να ρυθμισω τις παραμετρους του bios της Pentium4 ASUS P4C800-E διοτι φτανει μεχρι TRAS 8 και οχι μεχρι 10. Ωστοσο στο memtest το διορθωνω και περναει το test οk 100% οπως και στο systool. Mηπως υπαρχει κανενα bios mod ή τιποτε αλλο για να αλλαζει η τιμη αυτη του bios??? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά αν το μόνο πρόβλημα είναι το TRAS 10, τότε μην αγχώνεσαι... Οι συγκεκριμένες μνήμες, όπως φαίνεται και εδώ είναι μάλλον οι καλύτερες σε overclock (τουλάχιστον στα 2χ1GB). Κάνε το 10 8 χωρίς κανένα ενδοιασμό... Για να μη σου πω να σφίξεις και τα άλλα timmings όσο παίρνει για να μη χαραμίζονται... Και επί την ευκαιρία, απο που και πόσο τις πήρες??

Καλορίζικες και καλοδούλευτες...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από 2Fast4U

Mηπως υπαρχει κανενα bios mod ή τιποτε αλλο για να αλλαζει η τιμη αυτη του bios??? :blink:

Αυτο δεν ξερω να το απαντησω...αλλα αν σου δινει τοσο πολυ η αλλαγη απο 10 σε 8 (σου δινει?)μπορεις ειτε να το αλλαζεις χειροκινητα καθε φορα ή να ψαξεις (καπου εδω μεσα) πως θα μπορεσεις να το φορτωνει αυτοματα σε καθε boot.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι θα έλεγα το TRAS να το βάλεις 8...όπως αν δεν κάνω λάθος είπε ο Sitios...

Δεν έχω πετύχει καμιά μνήμη που να την επιρεάζει το TRAS από 0 μέχρι 10...τα ίδια αποτελέμσατα σε επιδόσεις είχα και το ίδιο overclock...

Link to comment
Share on other sites

Σιγουρα τι 8 τι 10, δεν περιμενω σημαντικη μεταβολη απο αυτο. Απλως ρωτησα για το αν υπηρχε κανενα modded bios γιατι νομιζω οτι οι Athlon64,FX κλπ εχουν την επιλογη 10 στο bios ενω οι Pentium4 οχι. Ηδη εχω 3,0GHz και το ρολοι γραφει κοντα στους 4GHz...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.