Jump to content



ΠΟΙΟ LAPTOP?


panos17

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Δεν θα σου πω χαρακτηριστικα (τα γνωστα 1G Ram, WiFi k.α) αλλα μαρκες και βεβαια προσοχη στο επεξεργαστη γιατι τελευταια μας εχουν μπερδεψει και ειδικα η ιντελ λοιπον εγω προτεινω ASUS LG Toshiba Turbo-X.

Link to comment
Share on other sites

Αν πιστεύεις οτι ο φορητός είναι εργαλείο δουλειάς και σκοπεύεις να τον κρατήσεις αρκετά χρόνια, πάρε ένα Lenovo thinkpad T60. Μόλις μπορέσεις, βάλτου 2 GB μνήμης. Είναι μηχανήματα (η συγκεκριμένη σειρά) που όσο διαβάζεις τα χαρακτηριστικά τους δεν καταλαβαίνεις για ποιό λόγο είναι τόσο ακριβά. Μόλις όμως τα πιάσεις στα χέρια σου και αρχίζεις να δουλεύεις με το πληκτρολόγιό τους, καταλαβαίνεις.

Αν θέλεις ένα φορητό για όλες τις δουλειές (και παιχνίδια και ταινίες) πάρε ένα φορητό με μεγάλη οθόνη και όσο το δυνατόν καλύτερο επεξεργαστή, μνήμη και κάρτα οθόνης. Η μάρκα δεν έχει σημασία.

Φρόντισε πάντως το πληκτρολόγιο να έχει σωστή διάταξη γιατί αλλιώς μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα. Παράδειγμα κακού πληκτρολογίου: http://www.multirama.gr/Multirama/media/Products/Notebook/Large/L0224724.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.