Jump to content



Τροφοδοτικό για P4 στα 2,8GHz?


parido

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Έχω ένα πρόβλημα με ένα pc εκει που δουλεύω ξαφνικα κλείνει χωρίς μνμ χωρίς τπτ και για να ανοιξει πάλι πρέπει να βγάλω το καλώδιο του τροφοδοτικού και να το ξαναβάλω. 3 εκδοχές πιστεύω ότι ειναι, τροφοδοτικο, MB ή μου είπαν ότι μπορει να ειναι και το ανεμιστιρακι της CPU (να μην παταει καλα και να ζεστενεται η CPU). Anyway λέω να ξεκινίσω με το τροφοδοτικό όποτε θέτω την εξής ερώτηση. Ποιό είναι το ελάχιστο τροφοδοτικο σε watt που χρειάζεται ενας P4 στα 2,8 που έχει πάνω μόνο ένα αντιγραφικό και 2 σκληρους (θέλω να δοκιμάσω ένα 300αρι που έχω πριν πάω να πάρω άλλο για να δω αν όντως φταίει το τροφοδοτικο)? Θα ήθελα να ακούσω κ αν έχετε κάποια άλλη ιδέα του τι μπορεί να φταίει.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε το 300αρι που εχεις. Δεν χρειαζεσαι μεγαλο τροφοδοτικο για το εν λογω συστημα. Λογικα αφου πρεπει να βγαλεις το καλωδιο του τροφοδοτικου για να ανοιξει ξανα μαλλον αυτο φταιει και οχι επεξεργαστης ή μητρικη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ρίσκο από τη στιγμή που ξέρεις οτι το 250αρι που έχεις 1ον δουλεύει σωστά και 2ον σιγουρευτείς οτι έχει και το 4πινο AUX βύσμα για να το βάλεις στη μητρική σου (γιατί χωρίς αυτό = no go). Εφόσον καλύπτεις τις προυποθέσεις αυτές προχώρα και αν έχεις κι άλλες απορίες ρωτάς εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από parido

Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! απλα δεν ξερω πως να υπολογισω ποσα watt χρειαζονται για ποσεσ συσκευες, κλπ, κλπ,

ενας γρηγορος τροπος για να υπολογισεις στο περιπου ποσα Watt θελεις...

http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.