Jump to content



ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ BIOS !!


bluesattack

Recommended Posts

Γεια σας .Λογω ενος προβληματος που ειχα με το μοβο (κατι που αναφερω σε αλλο ποστ )παραγγειλα ιδιο mobo καινουργιο και σε λιγες μερες θα το εχω .Οταν λοιπον θα παω να το τοποθετησω απλως θα βγαλω απο το παλιο mobo ολο to hardware θα το βαλω στο νεο ,θα συνδεσω το δισκο μου και αυτο ειναι ολο ? Απλως με προβληματιζει το update bios που ειχα κανει στο παλιο mobo(οχι εγω ,και δεν θυμαμαι και πως ακριβως :PP) και λογικα θα υπαρxουν τα SXETIKA ARXEIA STON DISKO....

.......Δηλαδη αν το καινουργιο μοβο εχει αλλη εκδοση βιος νεοτερη η παλιοτερη πχ εγω τι πρεπει να κανω ???

θα αναβαθμιστει μονο του λογω των αρχειων update sto σκληρο ? θα υπαρχει προβλημα αν ειναι πιο νεα εκδοση βιος ? μηπως πρεπει πριν το συνδεσω να κανω clear something ?? να το βαλω οπως ειναι και να χαναπερασω τα win απο την αρχη (drivers mobo klp klp ) για να ειμαι σιγουρος ??? H AΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΚ ?????? δεν ξερω πως λειτουργει το βιος γιαυτο και ρωταω....(θα προτιμουσα αν γινεται να μην κανω φορματ...αλλα μονο αν ειναι οκ χωρις προβληματα)

Link to comment
Share on other sites

Όπως είναι θα το βάλεις απλά και δεν αλλάζει τίποτα.

Φορμάτ δεν θα χρειαστείς.

Το bios δεν αποθηκεύεται στο δίσκο, αλλά στην ΜΒ. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα :)

Εκτός αν δεν σου στείλουν ακριβώς ίδιο ΜΒ, αλλά κάποιο άλλο revision πχ. :p (αν και λογικά και σε αυτή την περίπτωση όλα ΟΚ θα είναι πάλι)

Link to comment
Share on other sites

να αναφερω απλως οτι το update bios στο παλιο μοβο ηταν απαραιτητο γιατι μας εβγαζε ενα ερρορ κατα την εγκατασταση των win νομιζω : ERROR CPULOADER .λυθηκε με το update....απλως το λεω σε περιπτωση που καποιος προτεινει εγκατασταση ςιν απο την αρχη χωρις update για καλυτερα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.