Jump to content


Προσκληση για...καλα παιδια!!!


Fireman74

Recommended Posts

Λοιπον παιδια επειδη το συνθημα μου ειναι ..Οποιος ρωταει μαθαινει,αποφασισα να κανω ανοιχτη προσκληση σε οποιον θελει να βοηθησει!!!Ενδιαφερομαι να μαθω να κανω καλες παρουσιασεις - ποσταρισματα σκορ κτλ γιατι ασχετο αν καποιοι θα γελασουν δεν τα καταφερνω!:cry: :cry: :cry: :cry: Επειδη ομως υπαρχουν αλλα σημεια στα οποια τα καταφερνω καλυτερα,θα μπορεσω αυριο να βοηθησω καιγω καποιον!Μενω στη Δαφνη,προσφερω καλη φιλοξενια και καφεδακι!Οποιο καλο παιδακι μπορει να βοηθησει ας μου γραψει στο fireman1300@gmail.com.Eυχαριστω και περιμενω!!!:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Link to comment
Share on other sites

μαν ψαξε στο νετ. θα βρεισ απειρα. βλεποντας τα βλεπεις το τροπο παρουσιασης και αθελα σου τον αφομοιωνεις και οταν με το καλο πας να κανεις κατι δικο σου θα σου βγει σαν αυτα που ειδες. τεσπα, γενικα ειναι καπως ετσι,

1. παρουσιαση συσκεβασιας, φωτοζ

2. -//- περιεχομενων, φωτοζ

3. φωτοζ συναρμολογουμενων κοματιων

4. αναφορα στα προγραματα που χρησημοποιησες

5. περνεις τις μετρησης, πατας το printscreen (δεξια apo to F12)

6. αποθηκευεις στη ζωγραφικη σε μορφη jpeg

7. ανεβαζεις τις τις φωτος σε καποιο σιτε π.χ. www.imageshack.us , www.jpeg.gr

8. κανεις κοπυ παστε τα λινκς των σμικρινσεων στο σωμα του κειμενου εκει που θες να εμφανιστει η φωτο

αυτα πανω κατω

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστω φιλε για τη βοηθεια,θα το παλεψω να δω τι θα κανω!Απλα δυστυχως για μενα τα προηγουμενα χρονια εδινα βαση πρωτα στο στησιμο μηχανηματων,κλοκαρισμα,και αφησα το κομματι διαδικτυο πολυ πισω!Στο λεω γιατι ειλικρινα δεν ειμαι ανθρωπος που τα θελει ολα ετοιμα,αλλα σιγουρα τα πραγματα θα ηταν πιο απλα αν στη διαρκεια ενος καφε μου το εδειχνε καποιος!!!Ξανα ευχαριστω!:T: :T: :T: :T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.