Jump to content


The Crims


argirisxt

Recommended Posts

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Η συντέλεια του κόσμου έρχεται. Ξόδεψε τον χρόνο σου σωστά και πες αντίο στην οικογένειά σου και στους φίλους σου.

Σήμερα τελειώνει ο γύρος,και σκέφτηκα γιατι να μην δημιούργησoυμε μια μεγαλη συμμορία απο μελη του thelab???Λοιπον οποιος ενδιαφέρετε εδω είμαι!!!!

Ημερομηνία λήξης γύρου: March 15, 2007, 18:00 (GMT +01:00)
Link to comment
Share on other sites

νεος???

σημερα λοιπον τελος!αυριο 19:00 αρχίζει ο νεος γυρος!θα ειμαι μεσα Mrmetallas

As you may already know, this round will be ended earlier, end date for this round is 2007-03-15 18.00 GMT+1 (Gameday 64). Prizes will be given as usual, so keep on fighting!

Durability on weapons will be removed in round #19, also victims will be given stats again, same as in round #17. Round #19 will start the day after at 2007-03-16 18.00 GMT+1.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από 2 χρόνια σε κόμμα ξυπνάς κάνεις τα πρώτα σου βήματα κουτσαίνοντας, έξω από το νοσοκομείο του CrimCity. Ποτέ σου δεν θα ξεχάσεις το πως βρέθηκες εκεί, μία αιματοβαμμένη σκηνή στον υπόκοσμο. Ήσουν ο ηγέτης μαφίας με τον περισσότερο σεβασμό, και είχες έλεγχο σχεδόν όλων των περιοχών, όταν οι σύντροφοί σου σε μαχαίρωσαν πισώπλατα.

Το σχέδιό τους ήταν να σε καθαρίσουν και να πάρουν όλα αυτά για τα οποία δούλεψες τόσο σκληρά. Όμως το σχέδιό τους απέτυχε. Κάπως κατάφερες να επιβιώσεις από τον πυροβολισμό στο κεφάλι, και κατέληξες σε κόμμα. Τώρα τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να πάρεις πίσω αυτά που ήταν δικά σου, και για μία ακόμα φορά να γίνεις ο επικεφαλής του υποκόσμου με τον περισσότερο σεβασμό. Όμως ο δρόμος για την απεριόριστη δύναμη είναι μακρύς και δύσκολος, και πρέπει να ξεκινήσεις εκ του μηδενός ξανα.

μα κανενας δ παιζει thecrims?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.