Jump to content



ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ACER1694WLMI


komaster

Recommended Posts

Έχώ ένα Laptop ΑCER 1694 WLMI Centrino στα 2Ghz με μνήμη 2x256 = 512MB DDR2 στα 533Mhz. Θέλω να κάνω αναβάθμιση και να φτάσω τα 2GB RAM βάζοντας 2χ1GB. Όμως με αυτά που έχω ακούσει έχω μπερδευτεί μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;

Παίρνω ALMAN αντιπροσωπεία μου λέει πως δεν έχει μνήμες πάνω απο 512MB γιαυτό το μοντέλο και μου λέει κάτι τρελές τιμές 150 ευρώ η 512MB μοντέλο NANYA κάπως έτσι και 200 ευρώ 512ΜΒ SAMSUNG άσε που ζητάνε και 90 ευρώ για την γελία τοποθέτηση.

Παίρνω Πλαίσιο μου λέει ότι έχει 1GB μνήμη DDR2 στα 533Mhz και την έχει 240 ευρώ Transcend λέει είναι ακριβή αλλα συμβατή με το Laptop μου. Έλεος τι τιμές είναι αυτές δηλαδή θα θέλω 500 ευρώ για να βάλω 2GB RAM!

Παίρνω ESHOP μου λέει 79 ευρώ η μνήμη 1GB DDR2 στα 667Mhz και δωρεάν τοποθέτηση. Μιλάω μαζί τους για τι τόσο μεγάλη διαφορά μήπως υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας μου λένε πως δεν γνωρίζουν αν θα έχω πρόβλημα ασυμβατότητας τι τεχνικοί είναι αυτοί ; Τότε ποιος ξέρει ;

HELP παιδία ποιός έχει Acer1694wlmi Centrino DDR2 RAM στα 533Mhz ας μου πει αν έχει βάλει μνήμες 1GB για να ξέρω τι θα βάλω!

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι να μην ρισκάρω και πάθει τίποτα το Laptop γιατί είναι εκτός εγγύησης και το άλλο είναι πως εάν δεν υπάρχει συμβατότητα το ESHOP μου κόβει μόνο πιστώση δεν κάνει επιστροφή χρημάτων!

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κίνδυνος αν δεν είναι συμβατή η μνήμη να καεί το Laptop ? και πείτε μου τι είναι το CL ? είδα στο eshop μια μνήμη 1GB Twinmos ddr2 στα 533Mhz με CL 4 εγω στο sandra το μόνο που είδα όσον αφοράει τις πληροφορίες ήταν 4.0-3-5. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ; Αύριο θα πάω απο το κατάστημα eshop να γίνει η δοκιμή των μνημών Twinmos να δούμε αν υπάρχει συμβατότητα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.