Jump to content



RealVNC & Linux


YDinopoulos

Recommended Posts

Φυσικα και μπορεις, αρκει να ξερεις πως προστατευται το δικτυο στο γραφειο και βεβαια αρκει να εχεις προσβαση ;). Υπαρχει αντιστοιχη εκδοση vnc για linux. Ποια διανομη χρησιμοποιεις?

Link to comment
Share on other sites

Στο γραφειο ξερω σιγουρα οτι εχουν ανοιξει πορτα για το realvnc, μιας κ ρο χρησιμοποιω απο το desktop pc που εχει vista.

Εχω εγκαταστησει ΚUbuntu 6.10 . Ειμαι παντελως ασχετος με linux κ ειναι μια πολυ ωραια distro για n00b σαν κ μενα :D

Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβα καλα τα παντα ειναι οκ και το μονο που σου μενει ειναι να τρεξεις το vnc στο kubuntu. Οκ εσυ χρειαζεσαι το vnc viewer το οποιο αν θυμαμαι καλα ειναι ηδη εγκατεστημενο στο kubuntu, οποτε δοκιμασε να τρεξεις την εντολη vncviewer στην κονσολα και δες τι θα σου βγαλει. Λογικα θα σου βγαλει ενα μικρο πλαισιο και θα σου ζηταει την ip και μετα password. Αλλιως δοκιμασες vncviewer 192.168.0.1 ( εσυ βαλε την ip που βαζεις συνηθως). Αν δεν ειναι εγκατεστημενο, βαλτο με sudo apt-get install vncviewer...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.