Jump to content



A problem is preventing windows...


GreekSuPreMaCy

Recommended Posts

Την καλησπέρα μου... η κατάσταση έχει κάπως έτσι... μου έφερε μια φίλη μου ένα pc για να το καθαρίσω από ιούς... (περιττό να πώ πως είχε 959 Infections από spyware καμιά 20αριά dialers και w32) και ενώ το καθάρισα και όλα καλά... σήμερα παρουσίασε το εξής: όταν πάει να μπει στα windows πετάει error message και συγκεκριμένα: " A problem is preventing Windows from accurately checking the license for this computer. Error Code: 0x80090006 και σταματάει εκεί... Ξέρει κανείς καμιά λύση... Δοκίμασα ήδη system restore σε προηγούμενες μέρες αλλά συνεχίζει το ίδιο... :TD:

Link to comment
Share on other sites

Μπα δεν θέλω να γίνει format έχει πολλά πράγματα μέσα... απλά το καθάρισα και τρέχει σφαίρα, πάνε και οι ιοι και τα spyware και ενώ ήμουνα έτοιμος να της το δώσω εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα... κανείς έχει καμια ιδέα πως μπορώ να το φτιάξω?

Link to comment
Share on other sites

Βαζεις το cd των windows στο drive και στο ''εκτελεση'' γραφεις sfc /scannow. Μετα την ολοκληρωση της διαδικασιας κανεις ολα τα windows updates και ξαναψαχνεις για ιους και spyware με την ''επαναφορα συστηματος'' απενεργοποιημενη. Πριν απο αυτα κανε και κανα backup μην στραβωσει το πραμα...

Link to comment
Share on other sites

google knows everything... :T:

1)

ο τυπος εδω ( http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-630143.php ) ειχε το ιδιο προβλημα με εσενα...

εχουν προταθει 2 τροποι...

α) boot on safe mode και αλλαζεις καποια αρχεια (αποριπτεται! αφου δεν μπορεις να μπουταρεις!)

β) κανεις ενα Windows XP Repair Install

δινεται για βοηθεια το παρακατω λινκ...

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm

2)

δοκιμασε αυτο και ψαχνω και αλλα! :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.