Jump to content



πρόβλημα με outlook express


tonybros

Recommended Posts

καλησπέρα σ'ολους.

Εδώ και πολύ καιρό πριν έχω ρυθμίσει τον υπολογιστή μου να λαμβάνω τα ε-μαιλ μου από το yahoo στο outlook express. Εχει ομως 2 μερες που όταν κάνει έλεχγο για νέα ε-μαιλ στο yahoo ζητάει τον κωδικό και το ονομα χρήστη του yahoo. Τα δίνω αυτα αλλα μου ξαναβγαίνει παλι το ιδιο παράθυρο που μου ζητάει πάλι τους κωδικούς και αυτο συνεχίζει όσες φορες και να δώσω τους κωδικούς. Εχω σβήσει και έχω δημιουργήσει το λογαριασμό από την αρχή αρκετές φορές αλλά και πάλι τιποτα. Και το περίεργο είναι ότι από την σελίδα της yahoo μπαίνω και βλέπω κανονικότατα τα ε-μαιλ μου

Καμια ιδέα;;;

Link to comment
Share on other sites

η αλήθεια είναι ότι έχω εγκαταστήσει το ie7 αλλά και πριν το είχα και δεν μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα.

Οσο για την πληρώμη για λογαριασμούς yahoo pop mail αυτο νομίζω γίνεται σε κάποιους λογαριασμούς premium (δεν ξερω ακριβός) αλλα με μία ματιά βρήκα αυτό

Το Yahoo! παρέχει πρόσβαση στο Yahoo! Mail μέσω POP ως μια δωρεάν υπηρεσία για τα μέλη της Yahoo! Παράδοσης. Αν συμφωνήσατε να λαμβάνετε ειδικές προσφορές στο γραμματοκιβώτιό σας κατά την εγγραφή σας στο Yahoo! Mail, έχετε γίνει αυτομάτως μέλος της Yahoo! Παράδοσης.

Περισσότερες πληροφορίες http://help.yahoo.com/help/gr/mail/pop/index.html

Link to comment
Share on other sites

Εχει βγαλει η microsoft update που αντιμετωπιζει ενα προβλημα συνυπαρξης ie7 και outlook express, που εχει σχεση με τους κωδικους για log in στους λογαριασμους email (authentication). Απλα ειναι στις προαιρετικες ενημερωσεις. Ριξε μια ματια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.